Міс світу-2017 стала 20-річна лікарка з Індії

21.11.2017
Міс світу-2017 стала 20-річна лікарка з Індії

Мануші Чхіллар.

Конкурси краси завжди приваблюють увагу публіки. І одним із найтитулованіших є конкурс Міс світу.
 
 
Як пише Вікіпедія, він був започаткований англійцем Еріком Морлі у 1951 році як конкурс бікіні, але отримав такий розголос, що Морлі вирішив зробити шоу щорічним, а назву Miss World було зареєстровано як торгову марку.
 
Цього року за корону першої красуні світу змагалося 118 переможниць національних конкурсів краси. Фінал конкурсу проходив на китайському курортному острові.
 
А тріумфаторкою вечора стала 20-річна представниця Індії Мануші Чхіллар.
 
Друге місце дісталось мексиканці Андреа Мезе, а третє — Стефані Гілл із Великої Британії. До п’ятірки найвродливіших увійшли також представниці Франції та Кенії.
 
Мануші Чхіллар народилася в сім’ї лікарів і вирішила продовжити сімейну традицію, теж вступивши до медичного університету та обравши спеціальність анестезіолога.
 
А крім цього, дівчина професійно займалася танцями і вчилася в Національній школі драми, любить спорт, веде активне світське і соціальне життя.
 
Мангуші навіть була обличчям медичного проекту, присвяченого жіночій гігієні, — з ним дівчина відвідала кілька десятків індійських сіл.
 
Корону переможниці вручила минулорічна Міс світу пуерторіканка Стефані Дель Вале. А от наша Поліна Ткач дійшла до фіналу, хоча в заключну 15-ку, з якої вибирали переможців, так і не потрапила.
 
Пощастить наступного разу?