Янгольські секрети: шоу Victoria’s Secret у Шанхаї не обійшлося без скандалів

22.11.2017
Янгольські секрети: шоу Victoria’s Secret у Шанхаї не обійшлося без скандалів

Лаїс Рібейро.

Якщо у кінематографі головною подією року традиційно вважають вручення «Оскара», то у модному світі однією з найочікуваніших подій є демонстрація нової колекції бренду жіночої нижньої білизни Victoria’s Secret, яке завжди перетворюється на яскраве шоу.
 
 
Цього року воно проходило у китайському місті Шанхай на подіумі арени Mercedez-Benz, який став найдовшим за 22-річну історію шоу.
 
 
Для 55 моделей із 20 країн світу прилетіла ціла армія — 27 стилістів та 32 візажисти.
 
А подивитися справді було на що. Моделі продемонстрували 88 образів і 38 пар крил (за ці крила, які є обов’язковим елементом шоу, моделей бренду і прозвали янголами Victoria’s Secret) у шести тематичних відділеннях шоу.
 
 
Але найочікуванішим став вихід 27-річної моделі із Бразилії Лаїс Рібейро, якій довірили почесну місію продемонструвати найдорожчий образ шоу — Fantasy Bra.
 
Цього року він був досить «скромним» і коштував лише два мільйони доларів (попередні образи були і за 3, і за 10 мільйонів).
 
Бюстгальтер Fantasy Bra дизайнери прикрасили діамантами, жовтими сапфірами та блакитними топазами, а корсет зробили із золота.
 
Попри грандіозність шоу, не обійшлося і без конфузів. Китайська модель Мінс Сі не втрималася на 15-сантиметрових шпильках і впала просто на подіумі.
 
Ще більший скандал розгорнувся за лаштунками показу — китайська влада не дозволила в’їзд до країни співачкам Кеті Перрі та Тейлор Свіфт, які мали взяти участь у музичній частині шоу.
 
Також у візі було відмовлено Джіджі Хадід (через її пародію на Будду) та ще кільком моделям, серед яких опинилася і Дарина Хлистун, яка мала стати першою українкою, запрошеною до участі в Victoria’s Secret Show.
 
Китай — таки специфічна країна. Будемо сподіватися, що наступного разу Дарині пощастить більше.