Українська модель виграла конкурс краси Miss Model of the World-2017

01.12.2017
Українська модель виграла конкурс краси Miss Model of the World-2017

Лілія Галушко.

Українські красуні все впевненіше заявляють про себе на світових конкурсах краси.
 
 
Не так давно ми писали про Наталю Варченко, яка в Італії отримала головний приз престижного конкурсу краси Miss Europe Continental.
 
 
А ось іще одна приємна новина — 20-річна студентка зі Старокостянтинова Лілія Галушко стала найкращою в міжнародному конкурсі краси Miss Model of the World-2017, фінал якого відбувся у китайському місті Шеньчжень.
 
 
Крім корони першої красуні, Лілія отримала ще й титул «Краща модельна фігура світу 2017». 
 
Усього в конкурсі взяло участь 60 моделей із різних країн. Титул першої віце-міс здобула Ангела Горетті Роблес Ібарра з Мексики, друге місце за­йняла Анжеліна Чмель із Татарстану, до топ-5 також увійшли моделі з Італії та Перу.
 
Призовий фонд конкурсу склав 50 тисяч євро. До речі, це не перший успіх української моделі на цьому конкурсі – у 2008 році корону «Miss Model of the World» приміряла Марія Якимук з Одеси.
 
Як зізналася Лілія, для неї перемога стала повною несподіванкою. Хоча до сцени та уваги глядачів вона звикла — свого часу дівчина виступала у складі дуету «Доміно», танцювала в балеті Амадора Лопеса, вела «Світські хроніки» на «Тонісі».
 
Нині дівчина навчається в Інституті кіно і телебачення КНУКІМ на тележурналіста і ведучу програм, але мріє про сольну кар’єру співачки. 
 
Хоча навряд чи найближчим часом у неї буде така можливість. Згідно з річним контрактом, як переможницю конкурсу на неї чекає робота в Америці, Китаї та Дубаї, зйомки в кіно та в модельному бізнесі. А там, хтозна, може, вона ввійде до світової модельної еліти. Принаймні початок обнадійливий.