Попова закликали скласти мандат через причетність сина до розбою

01.12.2017
Істину про те, що, займаючись політикою, не варто забувати про виховання дітей, очевидно, зрозумів на цьому тижні народний депутат від Радикальної партії Ігор Попов.
 
Адже його син опинився спочатку в СІЗО, а згодом під домашнім арештом через пограбування продуктового магазину на столичній Оболоні. 
 
Не дивно, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його колега Ігор Попов повинен скласти депутатський мандат через витівки свого сина.
 
«Я щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову, але в ситуації, яка склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат, який отримав за списком Радикальної партії», — зазначив Олег Ляшко.
 
На його думку, наразі Попову «треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям».
 
«Я чекаю від Ігоря мужності прийняти непросте, але політично відповідальне рішення перед своєю сім’єю, командою і суспільством», — додав пан Ляшко.
 
Зазначимо, що заява лідера радикалів пролунала одразу після того, як Оболонський районний суд Києва обрав 14-річному Богдану Попову запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном до 29 січня.
 
Суддя Людмила Шестоковська не задовольнила клопотання прокуратури про запобіжний захід Попову-молодшому у вигляді тримання під вартою.
 
Мовляв, прокуратура не довела, що м’якший запобіжний захід нестиме ризики перешкоджання підлітком розгляду даного провадження.
 
Згідно з ухвалою, Богдан має цілодобово перебувати за місцем свого постійного проживання в Києві та за першим викликом з’являтися до слідчого, прокурора або судді.