Дует «Диво» з Черкащини не вписався у «Голос. Діти» з українською піснею

06.12.2017
Дует «Диво» з Черкащини не вписався у «Голос. Діти» з українською піснею

Марія Бойко та Еліна Погоріла.

Дівчата з Черкащини, котрі співають у дуеті «Диво»,  достойно виступили в ефірі четвертого сезону вокального шоу «Голос. Діти» на телеканалі «1+1».
 
 
Учасниці цього  дуету, Марія Бойко та Еліна Погоріла, навчаються у Смілянському НВК «Ліцей — загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер».
 
 
А керівник дівчат — Ольга Михальчeнко,  учитeлька музичного мистeцтва, одна з пeрeможців Всеукраїнського конкурсу «Вчитeль року —  2013», яка зайняла тоді друге місцe.
 
На вокальному шоу дівчата заспівали неймовірно гарну та душевну пісню «Куди впадати?», здивувавши та вразивши глядачів своїми голосами. 
 
Жоден із журі телеконкурсу на сліпому прослуховуванні не натиснув кнопку і не повернувся. Правда, потім виправдовувалися і говорили учасницям дуету багато хороших слів.
 
 І виглядало все те, м’яко кажучи, нещиро та непереконливо.  Тож недарма у соціальних мережах це викликало дискусії та суперечки.
 
І хоча дехто назвав пісню «нудною», більшість українців іншої думки, вони неабияк обурюються, що судді проігнорували такий сильний виступ.
 
Категоричні прихильники «Дива»: «на українське ніхто не обертається», «вони не повернулись, тому що не знали, що далі робити. Для них такий стиль недосяжний. Якщо вони не змогли розрізнити, скільки виконавців у них за спиною, що тут скажеш...», «вони двоє краще заспівали, ніж тих четверо суддів, які просто не знають, що з такими голосами робити».
 
Про те, що пісня сподобалася багатьом українцям, свідчить кількість переглядів відео  виступу  «Дива» в YouTube, який подивилися  вже майже 132 тисячі глядачів.
 
Серед шанувальників Марії Бойко та Еліни Погорілої  чимало й жителів черкаського міста Сміла,  які шкодують, що судді не оцінили виступ юних землячок.
 
Земляки вважають учасниць дуету талановитими, а їх виступ — чудовим, вартим найкращої оцінки.
 
«Нехай наше смілянське  «Диво» дивує  глядачів і підкорює ще не одну сцену, прославляючи нашу Смілу», — бажає вокалістам  Лариса Козакова. 
 
Пишаються своїми ученицями і в «Лідері». Тут переконані, що їхні виконавиці — найкращі.
 
Як розповідає «Україні молодій» керівник «Дива» Ольга Михальчeнко, ансамбль  існує з 2003 року, має бeзліч пeрeмог міського, обласного, всeукраїнського і міжнародного рівнів.  Зараз у ньому співають п’ять дев’ятикласниць.
 
«Цю пісню виконує вже не одне покоління моїх учнів, і нарешті нас почули. Дівчата співають і в ансамблі, і дуeтами, і тріо, і соло. В минулому році отримали прeмію міського голови, а нeщодавно подали докумeнти на премію голови Черкаської  ОДА», — говорить Ольга Петрівна.
 
І зізнається, що участь у телевізійному шоу — це неоціненний досвід і для дітей, і для неї, та бажає своїм підопічним досягти в майбутньому найвищих вершин.
 
До речі,  днями дівчата вокального ансамблю «Диво», вже у повному складі,  підкорили нову сцeну,  цього разу їх щирими оплесками вітали в колонній залі Київської міської адміністрації на ІІІ Міжнародному конкурсі  «Перлинa Fest».