Ляшко винайшов «реактивне паливо» для економіки

06.12.2017
Ляшко винайшов «реактивне паливо» для економіки

Олег Ляшко провів телефонну розмову з Володимиром Гройсманом.

Олег Ляшко провів тривалу телефонну розмову з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, у ході якої закликав його підтримати історичний законопроект радикалів «Купуй українське, плати українцям!», який найближчим часом має розглядатися в парламенті.
 
 
«Проти нашого закону виступають усі лобісти, хто хоче, щоб Україна назавжди залишилася бідною сировинною колонією. Наша мета інша — щоб українці мали роботу і гідну зарплату. Наш законопроект — це реактивне паливо для вітчизняної економіки», — зазначив Ляшко.
 
 
Ще одне важливе питання, яке лідер Радикальної партії обговорив із Прем’єром, — підвищення зарплат і пенсій українцям, яке нерозривно пов’язане з підтримкою національного виробника. Ляшко переконаний, що сильна економіка є запорукою сильної та багатої країни.
 
«Президент каже, що мінімальна зарплата з нового року буде 4100 гривень. Нехай він поїде до людей і спитає, чи зможуть вони прожити на таку зарплату. На відміну від Порошенка, я з людьми зустрічаюсь часто, і кожен iз них мені жаліється на копійчані зарплати і пенсії. Саме тому наша команда добивається підвищення доходів українців», — зазначив Ляшко.
 
Попри шалений спротив влади, Ляшко вимагає підвищити мінімалку до 5000 грн., а зарплати медиків — хоча б до 15 тисяч гривень. 
 
«Нам розказують, що МВФ проти підвищення доходів українців. Та вони завжди будуть проти, бо не хочуть, щоб Україна була сильною. Їм вигідно, щоб ми побиралися і були залежними. Але нам це не вигідно. Наш добробут залежить тільки від нас самих!» — вважає Ляшко.