У Києві на благодійному заході збиратимуть кошти для дитбудинку

06.12.2017
Свято наближається — і всім хочеться отримати подарунки. І дітям, які позбавлені батьківського тепла, — також.
 
У Києві 23 грудня в ТЦ Art-Mall відбудеться Новорічний благодійний WOW Day. Його ініціатором став  проект МамаWOW за підтримки компанії Beeasy. 
 
Яким же буде WOW Day? Організатори обіцяють створити  територію натхнення і казки для всіх учасників.  
 
Проводитимуть новорічні конкурси, вікторини, майстер-класи і  веселі квести,  а також батьківський лекторій. Можна буде сфотографуватися у  фотозоні.
 
На сцені виступатимуть  дитячі колективи,  працюватимуть новорічна пошта, зона казкової краси і святкової моди.  
 
Уже об 11.00 для маленьких гостей свята відбудеться безкоштовний показ мультика-рекордсмена «Заврики» в A-Gallery. Щоправда, на  перегляд мультфільму обов’язкова реєстрація (https://goo.gl/forms/NdbUy6U56sgonDr52). На всі інші заходи вхід для гостей вільний!
 
На гостей чекатимуть подарунки та сюрпризи. Але найголовніше — у  рамках заходу будуть зібрані кошти для дитячого будинку «Берізка».
 
«Це вже не перший благодійний WOW Day, який ми проводимо. Минулого року нам вдалося зібрати кошти на підгузки, іграшки та розвиваючі посібники для малюків, які перебувають в дитячому будинку. Хочемо подякувати всім партнерам, які допомогли нам реалізувати наші ідеї. Адже особливо гостро відчувається нестача душевного тепла саме напередодні сімейних свят. І кожен iз нас може подарувати турботу і радість дитині. Адже чужих дітей не буває », — говорить керівник проекту МамаWOW Наталія Рибачик.