На Київщині знешкодили чергову банду наркодилерів

13.12.2017
Тема наркотиків, мабуть, уже приїлася пересічному українцю, але реалії життя такі, що про наркоманів та постачальників дурману постійно доводиться говорити, бо вони серед нас і щоразу калічать як свої, так і чужі долі...
 
Цього разу правоохоронці Київщини затримали у Броварському районі озброєну організовану групу торговців наркотиками: четверо дилерів (серед яких молода жінка) продавали наркозалежним жителям Київської області широкий асортимент спецтовару: особливо небезпечний наркотичний засіб «метадон», психотропну речовину «амфетамін», а також наркозілля та насіння «марихуани».
 
Для викриття та документування цієї злочинної групи оперативники обласного Управління протидії наркозлочинності провели близько 40 негласних слідчих дій.
 
Під час обшуків у затриманих вилучили розфасовані, готові до продажу наркотики на понад півмільйона гривень.
 
Крім того, оперативники вилучили чималу грошову виручку від уже проданих наркотиків, а також знайшли незареєстровані рушниці, пістолети, арбалет, холодну зброю та набої.
 
Усі члени злочинного угруповання, яких підозрюють у протиправних діях, затримані у порядку ст. 208 КПК України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
 
Досудове розслідування проводять слідчі Броварського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.
 
У зв’язку з чисельними випадками злочинів, напряму пов’язаних із наркотиками, до жителів регіону звернувся начальник Головного управління Національної поліції в Київській області полковник поліції Дмитро Ценов: «Шановні громадяни! Вкотре наголошую та закликаю вас повідомляти нам про місця, де здійснюється незаконний продаж наркотиків, або осіб, які займаються їх виготовленням і збутом! Телефонуйте на гарячу лінію за тел.: (063)801-90-80