У Канаді загадково померло подружжя мільярдерів

19.12.2017
Один із найбагатших людей Канади, 75-річний мільярдер Баррі Шерман і його 70-річна дружина Хані, які були знайдені мертвими в п’ятницю, 15 грудня, у своєму будинку в Торонто, померли від удушення.
 
Про це ввечері в неділю, 17 грудня, повідомив відділ вбивств поліції Торонто на підставі експертизи тіл загиблих.
 
Раніше повідомлялось, що поліція вважає обставини смерті подружжя підозрілими. Їхні тіла були знайдені людиною, яка не є членом сім’ї Шерманів.
 
Однією із версій смерті був суїцид, повідомляли місцеві медіа. Проте четверо дітей померлих це заперечують і стверджують, що їхні батьки були життєрадісними людьми.
 
Баррі Шерман був власником компанії Apotex, яку заснував в 1974 році. Розбагатів пан Шерман завдяки просуванню на ринок більш дешевих замінників дорогих ліків.  
 
Компанія, в якій працює 11 тисяч людей, займається виробництвом лікарських препаратів і експортує їх до понад 115 країн світу.
 
Статки бізнесмена, який займав 15 позицію серед найбагатших людей Канади, оцінювались в 3,7 мільярда доларів США, передає агенція dpa.
 
Місцеві медіа зазначають, що подружжя вело активну благодійну діяльність, а доброчинна  організація Apotex Foundation за останні десять років пожертвувала 38,9 мільйона доларів США шпиталям, університетам та єврейським організаціям.