МВС нагородило волонтерів, які допомагають бійцям на Східному фронті

20.12.2017
МВС нагородило волонтерів, які допомагають бійцям на Східному фронті

Володимир Мартиненко і Тетяна Ковальчук (праворуч) під час нагородження волонтерів. (Фото МВС.)

Заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук та голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко нагородили відомчими відзнаками волонтерів, які допомагають бійцям у зоні проведення антитерористичної операції.  
 
«Кожен з нас повинен робити внесок у розвиток нашої країни, аби були відчутні зміни на краще. Не стояти осторонь і критикувати, а щось робити самому, зважаючи на свої можливості. Я дякую волонтерам, які самовіддано працюють задля допомоги нашим правоохоронцям та бійцям у зоні проведення АТО», — зазначила Тетяна Ковальчук.
 
Заступник міністра також додала, що Громадська рада при МВС повинна активно залучати суспільство до роботи міністерства і трансформацій, які наразі воно впроваджує.
 
«Громадська рада — перша ланка, яка повинна взаємодіяти з суспільством і не просто бути ретранслятором того, що відбувається тут. А й бути активним учасником, аби залучати суспільство до роботи міністерства та впровадження Стратегії розвитку МВС до 2020 року. Громадська рада має бути критерієм оцінювання і підзвітності нашої роботи», — підкреслила пані Ковальчук.
 
У свою чергу, голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко подякував присутнім волонтерам за безцінну підтримку тих, хто обороняє нашу країну від агресора.
 
«Ви, волонтери, робите величезний внесок, допомагаючи нашим підрозділам у встановленні миру і спокою в Україні», — сказав Володимир Мартиненко.