Собака гавкає, а Україна йде: прогноз нумеролога на 2018 рік

29.12.2017
Собака гавкає, а Україна йде: прогноз нумеролога на 2018 рік

Древня таронумерологічна система земне життя вимірює 9-річними циклами.
 
У кожного з цих часових відрізків є своя програмна матриця, змінити яку практично неможливо.
 
Втім у її межах є кілька варіантів розвитку подій, що дозволяють реалізувати даровану нам свободу вибору.
 
Усе, як на казковому перехресті: направо підеш — коня втратиш, наліво — свою долю зустрінеш, прямо — познайомишся з власною тінню.
 
Ми можемо вибрати напрямок, але не в змозі відмінити саму дорогу, якщо націлені на рух, а не застій. Тема наступного року — вибір між грубою силою та усвідомленою колективною мудрістю.
 
Це перехрестя апріорі не гарантує збереження звичної картини світу, та й мудрих сьогодні на земній авансцені — негусто. Отож дихайте глибше і запасайтеся попкорном.
 
Цікаво буде тим, хто у річній круговерті зуміє розгледіти прямий результат дії вселенського закону причини і наслідку.
 
Колесо Фортуни котиться у бік Сили
 
У 2017 році на Землі стартувало нове 9-річчя під символічною егідою десятого таронумерологічного аркана Колесо Фортуни: 2+0+1+7=10.
 
Він від початку містить чимало кармічних аспектів, тому людство зіткнулося з чималою купою проблем.
 
Почати життя з білого аркуша (до цього спонукає енергія нового циклу) за такого розкладу досить складно.
 
Для цього потрібно як мінімум чесно відповісти на запитання: «А що ми, власне, хочемо й чого саме прагнемо?».
 
Відповідь політики шукали з неабияким завзяттям, але зрештою з’ясувалося, що в учасників процесу різне бачення самих основ світового порядку.
 
У результаті до старих конфліктів на Донбасі та в Сирії, де головні гравці міряються силою, додалася ще й північнокорейська криза. У повітрі навіть запахло ядерним попелом.
 
У 2018 році запущене Колесо Фортуни докотиться до одинадцятого аркана Сили, повна числова матриця якого має таку формулу: 2018: 11 2 7 7.
 
Читається вона дещо патетично, але вже така її природа: стартовим числом нової річної історії буде сімка — архетип Бога, природи, істини, а підсумковим — 11 — символ духовних провідників, земних месій, політичних лідерів і, як не прикро, диктаторів.
 
Було б великим благом, якби людство вибрало напрямок, що веде до духовного прозріння і планетарної єдності на основі вищих істин.
 
Але хіба сьогодні можливо повірити у це захмарне щастя? Найвірогідніше, політики скористаються негативними аспектами програмних чисел, після чого ми станемо свідками гучних викриттів (7) і подальшого силового протистояння (11).
 
Тільки тепер уже міряння силою йтиме відкрито, а можливо, й змітаючи все на своєму шляху.
 
Не виключено, що на початку або максимум у першій половині року багато речей ми побачимо в їх істинному світлі (7).
 
Наявність у річному коді 8 передбачає, що з тіні на світло випливуть гріхи можновладців, пов’язані саме з великими грошима та глобальною владою.
 
Далі ситуація, ймовірно, загостриться у площині «хто кого» (1) й перейде у зяючу порожнечу (0).
 
Після бігу над прірвою конфліктуючі сторони зіткнуться з гострою необхідністю рахуватися з двійкою, яка вже вісімнадцятий рік поспіль «закликає» людство вирішувати усі проблеми мирним дипломатичним шляхом.
 
Але оскільки зі щирим миром на планеті наразі все дуже складно, може традиційно увімкнутися негативний бік 2 — таємні інтриги та гібридні ігрища у «війнушку», припудрені показним толерантним лиском.
 
Само собою зрозуміло, що у цій глобальній круговерті духовний катарсис, про-писаний з вище числом 11, не проглядається навіть під великим мікроскопом.
 
Але важливо пам’ятати, що інший вибір є завжди. А раптом головні гравці і дійсно прозріють, керуючись інстинктом самозбереження…
 
Україна і світ
 
Усі ці процеси неминуче зачеплять і Україну, оскільки сімка в її таронумерологічній карті проявиться ще й як головна вібрація року. Найвірогідніше, наш Донбас і далі служитиме майданчиком для світових ігрищ.
 
Остаточно вирішити цю проблему, скоріш за все, не вдасться. Такий висновок напрошується після аналізу матриці 2018-го, а також року, коли почався конфлікт: 2014: 7 7 3 3 —
2018: 11 2 7 7.
 
Збіг сімок, що присутні в обох датах, але займають різні місця свідчить про те, що протягом наступних 12 місяців можуть з’явитися за певних обставин якісь проміжні результати процесу врегулювання конфлікту.
 
На даному етапі також дуже важливо назвати нові і пролонгувати раніше визначені цілі без підбиття остаточних підсумків.
 
Спроба розставити усі крапки над "і"за будь-яку ціну або заради формальності може ще більше ускладнити процес розв’язання проблеми.
 
Певний момент істини у цьому зв’язку наступить і для України, оскільки матриця особистого року держави повністю збігається з числовими показниками 2014 року, коли почалася війна.
 
Час статусу пасивного спостерігача невблаганно минув. Пора брати активнішу участь у вирішенні долі Донбасу, жорстко відстоюючи національні інтереси.
 
Не виключено, що саме так і станеться, оскільки українська дипломатія наступного року буде активнішою і «зубастішою».
 
Сила і вибори
 
Наступного року політичне життя країни нагадуватиме театр бойових дій, оскільки опозиція неабияк зміцніє й забиватиме голи у ворота влади з усіх можливих позицій.
 
Було б добре, якби посеред цієї загальної борні з’явилися нові прагматичні політики, не обтяжені гріхами минулого.
 
Той факт, що старі еліти продовжують несамовито хапатися за владу, не сприяє розвитку країни, оскільки у долі держави закладено постійно діючий механізм руйнування старих парадигм заради можливості побудувати благополучне майбутнє.
 
Сімка, будучи духовною енергією, не радить жителям України наступного року прикипати душею до золотого тільця.
 
Водночас заслужену винагороду повинні отримати професіонали високого класу, які досі старанно трудилися на власній ниві.
 
Особливо успішними в новому році будуть такі галузі, як ІТ-індустрія, зв’язок у широкому розумінні цього слова (логістика, будівництво доріг, поштові послуги), вища освіта, аналітична журналістика, письменницька праця.
 
Не виключено також, що саме у стінах вітчизняних дослідних інститутів буде зроблено відкриття, що позитивно вплине на загальний імідж країни.
 
І все ж найбільше виграють ті, хто зуміє піднятися над своїми та суспільними проблемами та спробує виховати в собі філософське ставлення до життя.
 
Між іншим, це і є та загальна програмна мета, яку визначили наші небесні куратори для всіх громадян України.
 
Земне щастя ми можемо пізнати лише через духовне прозріння. Така місія — не з простих, тому українці часто шукають
легшої долі на далекій чужині.
 
Втім міграційні процеси працюватимуть не лише на відтік. З ростом популярності України на світовій арені вона все більше приваблюватиме людей, які шукають не стільки достатку, скільки можливості для духовного росту і збереження внутрішньої свободи.
 
Наступного року, до речі, можуть загостритися і церковні війни, бо сімка спонукає до пошуку істини, що пізнається через любов, а не міжконфесійну ненависть.
 
Українцям належить також зрозуміти, що масовою забудовою країни храмами Бога не задобриш, якщо кількісний ріст новобудов не сприяє якісному росту духовності.
 
Як стати успішним в Україні?
 
Держава, як і кожна людина, має свою життєву програму, що безпосередньо впливає на долю її громадян.
 
Цей факт легко підтвердити, проаналізувавши, наприклад, ставлення українців до матеріальних благ.
 
У таронумерологічній карті України такий аспект, як гроші, проявляється на двох суперечливих позиціях — як показник психологічного комфорту і (одночасно!) психологічної проблеми.
 
Це свідчить про те, що ми можемо досягти внутрішньої гармонії та спокою лише у тому випадку, якщо відчуватимемо матеріальну стабільність.
 
Але цього не станеться до тих пір, поки не виховаємо в собі філософське ставлення грошей і не знайдемо золотої середини між своїми матеріальними та духовними устремліннями.
 
Простіше кажучи, дякуйте Богу за те, що маєте, і вам дозволять мати більше без шкоди для вашої ж душі.
 
Але наразі частіше трапляється зворотне: чоловік може їздити на дорогій автівці, вважаючи себе бідним, і при цьому звинувачувати країну в тому, що саме вона не дозволяє йому пересісти на персональний літак.
 
Викривлене ставлення до грошей автоматично породжує нові проблеми. Скажімо, зарплати українців найнижчі у Європі, тому що, як засвідчила практика, великі роботодавці через тотальний страх бідності набивають комори готівкою замість того, аби підвищити заробітну плату кваліфікованим спеціалістам і в результаті заробити більше.
 
Тому конкурентоспроможні люди масово залишають країну. Коло замикається.
 
До речі, сімка, що визначає головну мету створення нашої держави, є ще й архетипом високого професіоналізму.
 
І той факт, що вітчизняні виші останнім часом випускають, швидше, власників
дипломів, аніж кваліфікованих фахівців, неминуче обернеться черговою проблемою.
 
Можна обманюватися з цього приводу скільки завгодно, але не можна відмінити дію закону причини і наслідку, що закладений у механізмі розвитку Всесвіту.
 
Простіше кажучи, у державу не варто гратися. Її потрібно будувати, як власний дім, руками людей, що добре знаються на цій справі. Чи готове наше суспільство до таких процесів?
 
Поки що спостерігається лише нестримне і масове бажання критикувати будівельників за криві стіни, виключаючи власну відповідальність за кінцевий результат.
 
А це нічого, панове, що начальників будівництва ми винаймаємо самі, а вони — не прибульці з Марса, а точне віддзеркалення нашої внутрішньої готовності до кардинальних змін?
 
І ще один важливий момент. У таронумерологічній карті України від початку закладений конфлікт між необхідними суспільству змінами і архаїчною консервативною системою, що демонструє свою непереборну живучість.
 
Саме тому процес відмирання старого у нас завжди проходить із великим болем. Це якраз той класичний випадок, коли для повного одужання держави кожному з нас необхідно багато чого змінити в самих собі. Ми можемо мати лише те, що самі вибираємо.