Красені на варті: черкаські рятувальники випустили корпоративний календар

29.12.2017
Красені на варті: черкаські рятувальники випустили корпоративний календар

Напередодні Нового року побачив світ корпоративний календар рятувальників Черкащини — «Звичайні обличчя над­звичайної професії».
 
Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив Костянтин Проценко, речник управління ДСНС у Черкаській області.
 
За його словами, жіноцтво давно натякало, аби через фотографію просто й яскраво розкрити всю поезію, притаманну справжній чоловічій роботі — міць, упевненість, силу та мужність. 
 
Звісно, наголошує він, ідей було безліч, як і натхнення. Проте, мабуть, кожен крок на шляху до корпоративно-мистецького презентації професії, потребує впевненості, розуміння та сприйняття в межах творчого трикутника: фотограф — модель — глядач.
 
Саме тому, каже Костянтин Проценко, в цьому році зупинилися на традиційній подачі, коли фотограф представляє Службу через антураж, підсилений особистістю моделі.
 
Також він переконаний, що в майбутньому рятувальники Черкащини зможуть потягатися із Pirelli або щорічним календарем нью-йоркських пожежних Firefighters, а поки що на фото у новому календарі 2018 року — рятувальники Черкаського міськрайонного відділу.
 
«Їхні голоси заспокоюють, коли ви набираєте «101», їхні уважні та впевнені очі ви бачите за панорамною маскою на пожежі, їхні міцні плечі та надійні руки стають для вас опорою під час можливих випробовувань. Для цих хлопців та дівчат не мають значення жодні перешкоди, якщо хтось потребує допомоги, бо робота у них така, за потреби завжди приходити першими, завжди бути поруч», — підсумовує Костянтин Петрович.