Обурені результатами «Х-фактору» фани Юрка Юрченка самі збирають для нього мільйон

10.01.2018
Обурені результатами «Х-фактору» фани Юрка Юрченка самі збирають для нього мільйон

Юрко Юрченко.

Повною несподіванкою закінчився останній сезон шоу «Х-фактор».
 
Попри те, що, за інформацією відомого пошуковика Google, популярність зірки 90-х Юрка Юрченка та його гурту Yurcash зростала від ефіру до ефіру, переможцем шоу і власником мільйона гривень назвали Михайла Панчишина.
Незгодні з таким рішенням фани Юрченка вирішили підтримати свого улюбленця і самим зібрати призовий мільйон.
 
Для самого Юрка Юрченка таке рішення стало повною несподіванкою. Пізніше він зізнався, що мав намір виграти шоу й оголосити про завершення співочої кар’єри — щоб піти зі сцени переможцем, із гордо піднятою головою. Однак шквал дзвінків і пропозицій підтримки змусили його змінити свої плани.
 
«Такої підтримки від людей я не очікував!!! Мені повірили. Ви розумієте!!!????? Повірили в МЕНЕ!!! Люди пробачили мене за все. Повірили в мою музику, в те, що я не брешу, в те, що я дійсно Музикант, а не «буратіно», штучно створений продюсером», — написав розчулений Юрко на своїй сторінці у «Фейсбуці».
 
Тепер Yurcash в терміновому порядку записує нову пісню, щоб взяти участь у національному відборі на «Євробачення».
 
А продюсери «Х-фактора» тепер ламають голову, як вийти із ситуації. Вони ще під час оголошення переможців пообіцяли зняти для Yurcash безкоштовно кліп, але хвиля підтримки гурту не спадає.
 
До речі, свого часу народ так само скинувся на Шевченківську премію Василю Шкляру після того, як він відмовився брати державну з рук Януковича. Тепер цей «Х-фактор» торкнувся і шоу-бізнесу. І з ним доведеться рахуватися й іншим продюсерам.