Команда Радикальної партії влаштувала свято сотням дітей на Новий рік та Різдво

12.01.2018
Команда Радикальної партії влаштувала свято сотням дітей на Новий рік та Різдво

Олена Кошелєва та Олексій Кочармін передали харківським дітям подарунки від Олега Ляшка.

Уже кілька років поспіль команда Радикальної партії на новорічні свята їздить по всій Україні і дарує подарунки тим, хто на них чекає найбільше.
 
Насамперед це діти, які залишилися без батьків або втратили дім через війну на Донбасі, а також діти з малозабезпечених сімей.
 
Олег Ляшко сам усе дитинство провів у дитбудинках та інтернатах, тому сьогодні приділяє особливу увагу підтримці дітей. За його розпорядженням депутати фракції РПЛ разом із помічниками всі свята обдаровували подарунками і турботою дітей по всій Україні.
 
Так, депутат від Радикальної партії Олена Кошелєва та керівник секретаріату фракції РПЛ Олексій Кочармін напередодні Різдва відвідали Харківський центр соціально-психологічної реабілітації, де перебувають діти віком від 3 до 17 років, які опинилися у важких життєвих ситуаціях.
 
Привезли подарунки, які замовляли вихованці Центру: м’ячі для ігор, техніку, іграшки та солодощі. Діти охоче показували гостям, як вони живуть, ділилися з ними мріями і планами на майбутнє.
 
«Свято і Різдвяне диво приходить у кожен дім, у кожне серце. Хочу побажати, щоб неприємності, які вам довелося пережити, робили вас сильнішими, а в майбутньому обходили стороною. Щоб ви знали, що ми — ваша підтримка. Нам не байдужа ваша доля», — зазначила Олена Кошелєва, звертаючись до дітей.
 
Соратниця Ляшка додала, що Радикальна партія займається низкою соціальних проектів і приділяє велику увагу проблемам дітей не тільки на свята, а й цілий рік.
 
 «Від імені Олега Ляшка хочу побажати вам стати успішними людьми і мати міцні сім’ї. Лідер нашої фракції також пройшов складний життєвий шлях і як ніхто розуміє вас. Його приклад повинен надихнути вас, щоб ви ніколи не здавалися, а йшли тільки вперед», — додав Олексій Кочармін.
 
Раніше команда Ляшка побувала в смт Коцюбинське під Києвом і привезла солодощі та іграшки дітям переселенців, над якими радикали взяли шефство.