В Донецьку розклеїли наліпки з уривками віршів Стуса про Донбас

17.01.2018
Окупантів і терористів Донбасу неабияк розлютила смілива акція українських патріотів, які розклеїли на вулицях окупованого Донецька наліпки з цитатами віршів свого знаменитого земляка Василя Стуса. 
Також на листівках зобразили барельєф на пошану поета на корпусі філологічного факультету Донецького національного університету, який бойовики терористичної «ДНР» демонтували ще у 2015 році.
Наліпки з’явилися в багатьох місцях у центрі Донецька. Серед них — площа Леніна, пам’ятник Архістратигу Михаїлу, проспект Ілліча, будівля філологічного факультету Донецького національного університету, вулиця Артема.
Патріоти підібрали цитати з віршів Стуса переважно про рідний Донбас, де він народився, виріс і працював на шахті та в школі. 
 

А ТИМ ЧАСОМ...

Минулого вівторка російсько-окупаційні війська здійснили три обстріли опорних пунктів Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО. Зокрема, на луганському напрямку ворог вів вогонь iз гранатометів i великокаліберних кулеметів по оборонцях Зайцевого.
 
На донецькому напрямку противник застосував 82-мм міномети, кулемети та стрілецьку зброю у районі Широкиного. Поблизу Кам’янки українські позиції обстріляли бойовики з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів i стрілецької зброї. На інших ділянках оборони порушень режиму тиші не зафіксовано.
 
У результаті ворожих обстрілів жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.