Фракція Олега Ляшка пірнала в ополонку на Водохреще

23.01.2018
Фракція Олега Ляшка пірнала в ополонку на Водохреще

Олег Ляшко та депутати його фракції зізналися, що пірнати у крижану воду було не холодно — їх гріла віра.

Лідер Радикальної партії, як і всі християни, вірить: якщо на Водохреще скупатися у крижаній воді — весь рік хворіти не будеш.
 
Закликав й інших політиків дотримуватись українських традицій.
 
«Це не просто екстремальна водна процедура. Насправді це очищення і тіла, і душі, і помислів. Я хочу, щоб кожен, хто керує країною і приймає рішення, які впливають на життя мільйонів українців, робив це із чистими помислами, чистою душею та чистими намірами. І щоб світлі думки були не тільки в цей день, а й щодня. Нашій країні треба чистота і правда», — переконаний народний депутат.
 
Пірнули у крижану воду й інші депутати Радикальної партії.
 
«Усі в парламенті знають, що фракція Ляшка — це «залізна команда». Ми і на весіллях, і на поминках, і в купель завжди разом. Так і повинно бути — один за всіх і всі за одного. Сильна команда, сильний лідер, сильні ідеї, сильна програма!» — наголосив лідер РПЛ.
 
Вийшовши на берег після пірнання, Олег Ляшко запевнив журналістів, що анітрохи не змерз.
 
«Мені було тепло, бо гріє віра. Бажаю українцям здоров’я, миру та віри в себе. Чому я вмію переконувати і вести за собою людей? Бо я вірю в те, що кажу і роблю. Дуже важливо все робити з вірою. А всім, хто курить та п’є, раджу кидати це й займатися спортом», — звернувся до українців Ляшко.