У Києві пройде конференція щодо результатів реформ протягом 25-річної співпраці України та США

02.02.2018
У колонній залі Київдержадміністрації 8 лютого відбудеться конференція «Покоління змін: результати 25-річної співпраці України та США за участі IVLP випускників», до участі в якій запрошені провідні політики, державні діячі, дипломати, бізнесмени, журналісти та аналітики країни.
 
Офіційна дружба між Україною та США триває вже понад чверть століття. За цей час були не лише встановлені дружні тісні взаємовідносини між двома державами, а й з’явилось ціле покоління молодих лідерів України, що обмінювалися знаннями та кращими практиками із зарубіжними партнерами. 
 
Конференція «Покоління змін» проводиться з метою консолідації лідерів громадської думки, які в різні роки незалежності стали випускниками американської урядової Програми «Міжнародних відвідувачів-лідерів» — IVLP (International Visitor Leadership Program).
 
А також для зміцнення ділових контактів, встановлення продуктивного діалогу щодо глобальних викликів та внутрішньої ситуації в Україні, ретроспективного аналізу реформ України в рамках 25-річної співпраці двох держав і обговорення подальших економічних та соціальних змін.
 
Реформи економічного розвитку, підприємництва та державного управління; реформи освіти, науки та культури; реформи правозахисного сектору та прав людини; медіа та свобода слова — це ключові теми дискусій учасників.
 
Спікерами заходу стануть відомі випускники американської урядової Програми «Міжнародних відвідувачів-лідерів» IVLP, зокрема, народні депутати України Микола Княжицький, Анатолій Матвієнко, Іван Крулько, Тетяна Чорновол, Юрій Мірошниченко, а також бізнесмени, дипломати, популярні медіа-персони.
 
Конференція проводиться за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Втім по­гляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.
 
Організатори заходу — Асоціація Digital Ukraine, IVLP Alumni Україна, PR Assistant agency, Міжнародний центр Балтійсько-Чорноморських досліджень та консенсусних практик.