Кайлі Дженнер народила дівчинку, її сестра Хлоя Кардаш’ян — на черзі

13.02.2018
Кайлі Дженнер народила дівчинку, її сестра Хлоя Кардаш’ян — на черзі

Кайлі Дженнер.

Не встигли любителі чужого щастя обсмакувати подробиці появи у відомої теледіви Кім Кардаш’ян та її чоловіка, Кайне Веста, третьої дитини, донечки Чікаго, яку, нагадаємо, парі народила сурогатна мама, як лелека знову завітав до відомої родини.
 
Цього разу первістка — теж дівчинку — народила молодша сестра Кім, 20-річна модель Кайлі Дженнер.
 
Батьком дитини став 25-річний репер Тревіс Скотт, із яким у Кайлі виник роман після розриву з колегою Тревіса по творчому цеху на ім’я Тайга. 
 
Для багатьох така звістка стала несподіванкою, оскільки Кайлі на останніх місяцях вагітності практично не з’являлася ні на публіці, ні у соцмережах.
 
Про те, що він став дядьком, не знав навіть рідний брат Кайлі Броді Дженнер.
 
«Вибачте, що я мовчала. Я розумію, що ви звикли, що я тримаю вас в курсі всього, через що проходжу. Але моя вагітність — це те, що я вирішила не показувати на люди. Я не планувала на цьому заробити. Я знала, що моя дитина відчуватиме будь-який стрес і всі мої емоції, тому вирішила зробити так для мого маленького життя і нашого щастя», — написала вона після народження дівчинки, яку назвали Стормі Вебстер. 
 
А тим часом на підході і третя із сестер — Хлоя Кардаш’ян. 33-річна зірка реаліті-шоу має народити первістка у квітні — десь у тих числах, що й герцогиня Кембриджська Кейт Мідлтон.
 
Як зізналася Хлоя, вона з її коханим, 26-річним баскетболістом Трістаном Томпсоном, очікують на сина.
 
Тепер сценаристам шоу «Сімейка Кар­даш’ян» варто терміново міняти настрій програми і переводити акценти з родинних скандалів на дітей. Тим більше, що дитячі шоу в багатьох випадках бувають цікавішими і більш зворушливими, ніж їхні дорослі аналоги.