Зірка фільму «Секс і місто» може стати губернатором Нью-Йорку

21.03.2018
Зірка фільму «Секс і місто» може стати губернатором Нью-Йорку

Для Америки акторство і політика — речі більш, ніж сумісні. Згадаймо, як кілька років поспіль головний Термінатор усіх часів і народів Арнольд Шварценнеггер був губернатором Каліфорнії, а Рональд Рейган узагалі став президентом країни.
 
До їхнього кола може приєднатися і актриса Сінтія Ніксон, відома за роллю Міранди у серіалі «Секс і місто», яка заявила, що балотуватиметься в губернатори штату Нью-Йорк.
 
Щоб показати, що все серйозно, вона розмістила у Twitter перший рекламний ролик, у якому розповіла, що все життя прожила в Нью-Йорку — спочатку з мамою в однокімнатній квартирі на п’ятому поверсі, пізніше — з власною родиною.  
 
Сінтія Ніксон є активним прихильником Демократичної партії і в політиці вже не новачок — кілька років тому вона працювала у передвиборчому штабі нинішнього мера Нью-Йорка Білла Де Блазіо, а також була активісткою руху за легалізацію одностатевих шлюбів у США.
 
До речі, сама вона також живе з подругою, Крістін Маріононі, разом з якою виховують сина Макса Еллінгтона та трьох власних дітей.
 
У своїй програмі Сінтія також зазначила, що боротиметься проти дискримінації та незаконних арештів, обіцяє відремонтувати метро і зробити доступнішою медицину.
 
Вибори призначені на 6 листопада і головним її суперником може стати нинішній губернатор штату Ендрю Куомо. Поки що Ніксон підримують 19% виборців, але політичні аналітики високо оцінюють її шанси на перемогу. 
 
Цікаво, що екранна героїня Сінтії Ніксон у фільмі «Секс і місто» Міранда Гоббс багато в чому схожа на актрису — вона так само є активісткою, має юридичну освіту і бореться за права жінок.
 
От тільки продюсерам фільму, які вирішили знімати черговий сезон, тепер додасться головного болю. І так уже нерозлучна четвірка подруг перетвориться на трійку — через публічний конфлікт Сари Джесіки Паркер та Кім Кетролл остання категорично відмовилася від зйомок, тож її героїні, Саманті Джонс, доведеться терміново померти. А дві смерті на один фільм — це занадто.