У Росії покупці побилися за акційні кружки з іграшками

27.03.2018
Росіяни можуть скільки завгодно сміятися над американськими «чорними п’ятницями», коли похід у магазин перетворюється на справжні побоїща за омріяний товар, що раптово стає неймовірно дешевим.
 
 
Але й самі часто втрачають людську подобу в погоні за «шарою», неважливо, наскільки вона велика.
 
 
Зокрема, на таке «супермаркетне побоїще» перетворилася спроба мережі супермаркетів «Магніт» влаштувати акційний розпродаж колекції горняток з іграшками — героями мультфільмів «Мадагаскар», «Шрек» та інших мультиків студії DreamWorks.
 
Так, у Краснодарі біля стенду з кружками, після того як відчинилися двері, утворилася тиснява і бійка.
 
Люди штовхали одне одного, лізли по головах, мало не порозносивши сусідні полиці з товаром.
 
Причому більшість із них були люди літнього віку. Продавці лише за голову хапалися і марно намагалися зупинити натовп вигуками «Заспокойтеся!».
 
А один дідок навіть кілька разів пустив у хід свою палицю, щоб навести порядок. 
 
Загалом бійка тривала хвилини дві, доки не закінчився товар. Коли ж продавці взялися наводити порядок, виявилося, що вхідні двері зламані. Подібний ажіотаж виник і в Ростові та деяких інших містах.
 
Представники торгової мережі пообіцяли привезти ще акційних товарів з іграшками. Утім, судячи з відео, охочих було в десятки разів більше, ніж іграшок. І скільки товару не давай, а їх буде і буде. Бо «шара» для багатьох — дуже солодке слово.