Рятівник – проти сил зла: музика Фагота звучатиме у фентезі «Бобот»

27.03.2018
Рятівник – проти сил зла: музика Фагота звучатиме у фентезі «Бобот»

Герої нового українського фантастичного фільму «Бобот». (Фото з сайта flashforward.media.)

У мережі з’явився другий офіційний тизер української фантастичної стрічки «Бобот», знятої студією Mental dRive за підтримки Держкіно України. 
 
 
«Українське кіно продовжує набирати обертів. Особливо радію, що нарешті почав розвиватися такий сучасний і досить актуальний у світі жанр, як фантастика, — зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко. — Я впевнений, що «Бобот» однозначно знайде свого глядача і продовжить історію успіху українського кіно у прокаті».
 
 
«Разом з командою ми спробували вигадати неймовірно великий космічний всесвіт для цього фільму, частину якого ви побачите у «Боботі», — розповідає режисер Максим Ксьонда. — Ця історія про те, що можна досягнути всього, якщо впевнено робиш перший крок і не здаєшся. У фільмі використано музику Олега Фагота Михайлюти (фронтмен гурту ТНМК) та інших талановитих вітчизняних композиторів, яка органічно доповнює сюжет картини». 
 
«Ми замахнулися на досить високий рівень сучасної графіки та якісних спецефектів, — розповів продюсер стрічки Олексій Москаленко. — Можу з упевненістю сказати, що той обсяг, який ми плануємо реалізувати, а це майже половина хронометражу всього фільму, в Україні ще ніхто до нас не робив».
 
У синопсисі «Бобота» повідомляють: «Коли світ поглине суцільна темрява, землю заполонять невідомі істоти, які тисячі років вичікували момент, щоб здійснити страшний замах на людство.
 
Саме тоді і з’явиться невідомий рятівник, який здатен перемогти сили зла». Хто цей герой і чи переможе світло над темрявою — дізнаємося уже влітку.