У Джамали та Бекіра Сулейманова народився син

30.03.2018
У Джамали та Бекіра Сулейманова народився син

Переможниця «Євробачення-2014» Джамала.

Хоча переможниця «Євробачення-2014» Джамала, яка останнім часом тішила своїх шанувальників округлим животиком, і заявляла, що чекає первістка десь у квітні, природа вирішила не чекати так довго.
 
 
І от 27 березня в одному з київських пологових будинків на світ з’явився Емір-Рахман Сеіт-Бекір огли Сулейманов.
 
 
Про це співачка повідомила в Instagram, додавши до свого ще «вагітного» фото слова «Наш маленький принц. Моя найкраща пісня усіх часів».
 
До слова — сама Джамала теж належить до категорії малюків, які вирішили «не засиджуватися».
 
Як зізнавалася в одному з інтерв’ю співачка, вона народилася семимісячною — її маму забрали в пологовий просто з іспитів.
 
Тож, маючи такий досвід, останні місяці вона скрізь брала з собою «тривожну валізку» з усіма необхідними для породіллі й малечі речами.
 
А хвилюватися було через що. Протягом усієї вагітності Джамала не лише записувала пісні, знімала кліпи, озвучувала фільми (зокрема, пісня у її виконанні «Ти любов моя» звучить під час фінальних титрів українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила»), а й була суддею національного відбору на «Євробачення» та тренером шоу «Голос країни», відбираючи талановитих співаків і формуючи свою команду.
 
І, судячи з усього, в декретну відпустку Джамала йти також не планує. 15 квітня стартують прямі ефіри «Голосу країни», і Джамала вже має бути там.
 
До речі, свого часу, коментуючи вагітність, співачка сказала, що це її перша дитина, але далеко не остання, бо вона хоче мати велику дружню родину.
 
Що ж, як кажуть, у добрий час та Богу в вуха.