Анджеліна Джолі та Бред Пітт домовилися про умови розлучення

04.04.2018
Анджеліна Джолі та Бред Пітт домовилися про умови розлучення

Анджеліна Джолі.

Немає нічого гіршого для дітей, як розлучення батьків.
 
 
І не лише тому, що звичний для них світ руйнується і замість любові в родині починає панувати атмосфера образ та взаємних претензій.
 
 
А й тому, що діти часто стають для одного з подружжя предметом шантажу та помсти своїй колишній половинці.
 
 
Саме так сталося і з однією з колись найстабільніших та найромантичніших пар Голлівуду.
 
Коли у вересні 2016 року Ан­джеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом, для багатьох це стало громом посеред ясного неба.
 
А оскільки процес проходив без особливих скандалів та публічних обвинувачень, то за деякий час про це всі забули. Ну побили горщики, ну розбіглися.
 
Не вони перші, не вони останні, тим паче — в Голлівуді. Усі були впевнені, що голлівудська пара давно розлучена.
 
Але, як з’ясувалося, весь цей час перемовини між адвокатами акторів тривали. І головним предметом дискусій стало не майно, а право опіки над дітьми.
 
Ан­джеліна Джолі хотіла добитися права одноосібного виховання усіх шістьох дітей, рідних і всиновлених, дозволяючи Пітту лише раз на тиждень бачитися з ними, і то в її присутності.
 
Утім обоє, схоже, зрозуміли, що взаємні образи і приниження в першу чергу боляче б’ють саме по дітях. І що єдине, що вони можуть дати їм, — це досвід шанобливих стосунків між батьками.
 
Тож Анджеліна зрештою пішла на поступки і погодилася, що вони обоє щодо дітей мають рівні права.
 
Тим більше, що діти вже дорослі (старшому, Меддоксу, скоро виповниться 17, а наймолодшим близнюкам Вів’єн та Ноксу — 10) і скоро самі вирішуватимуть, як їм жити і з ким спілкуватися.
 
Очікується, що відповідні папери можуть бути підписані уже протягом найближчих тижнів. А там — вільному воля.
 
Кажуть, в Анджеліни накльовується новий роман із якимось агентом із нерухомості. Можливо, і це вплинуло на поступливість Джолі. Бо скільки вже можна воювати?