Влада і люди живуть у різних світах

11.04.2018
Уважно прочитавши статтю «Вик­лик» без відклику» («Україна молода», 2-3 березня ц.р.), звертаюсь до Вас, пане Президенте.
 
Розповідаючи народові України про покращення економіки, виробництва, розширення міжнародної торгівлі, влада, очолювана Вами, насамперед згідна сама з собою, а не з суспільством, установивши собі платню до мільйонів та преміальні, які сама собі нараховує за «важку» працю, та ранги, які вона собі ж і присвоює.
 
Чому ці процеси не узгоджують із суспільством? Ваша влада за своєю суттю схожа на комуністичний геноцид української нації.
 
Комуністи українців знищували розстрілами, Голодоморами, репресіями, а сьогоднішній апарат влади виганяє українців за межі Батьківщини, позаяк не хоче забезпечити їх роботою.
 
Де навчаються за великі кошти діти державних керманичів? Це непогано, але чому ці діти після завершення навчання не повертаються в Україну і не будують її майбутнє за зразком тих держав, де вони отримують освіту? Де любов до рідного краю?
 
Пане Президенте, невже не видно, що все це коїться тільки тому, що ми живемо в різних світах? Керівництво — у світі наживи, а ми — у світі виживання.
 
Коли брехня іде не від одного посадовця, а від більшості, то це вже є моральне звільнення від будь-якої відповідальності за долю України.
 
Де відбудова народного господарства, розвиток економіки, науки, культури?
 
За час Вашого президентства, пане Порошенко, керівництво країни переродилось і дбає лише про збагачення своїх родин, тоді як економіка України продовжує занепадати.
 
А Захід задоволений з того, що Україна залишається постачальником сировини і дешевої робочої сили. 
 
Влада робить вигляд, що не помічає, як патріотичні сили прагнуть того, щоб у нашому суспільстві якнайшвидше запрацював основний механізм демократії, а саме взаємодія четвертої влади — ЗМІ — із судовою владою, коли держава негайно реагує на сигнали-інформацію ЗМІ про протиправні дії державних службовців і, зрештою, всілякі злочини.
 
Відродження України відбудеться тільки при виведенні економіки з глибокої кризи під керівництвом Українського Президента, діяльність якого спрямована на незалежну процвітаючу Україну. 
 
В. МИРОНЕНКО, дитина війни
Миколаїв