Ляшко вимагає жорстко карати за неякісний ремонт доріг

18.04.2018
Ляшко вимагає жорстко карати за неякісний ремонт доріг

Команда Олега Ляшка вимагає розпочати масштабний ремонт доріг по всій країні.

Заборонити ямковий ремонт i почати масштабне відновлення українських доріг вимагає від влади лідер Радикальної партії Олег Ляшко.
 
Політик продемонстрував у парламенті фотографії доріг iз різних регіонів, які викладають у соціальних мережах обурені українці.
 
«Хочу, щоб уся країна бачила, якими фотографіями доріг діляться українці у «Фейсбуці». В ямі, що на дорозі на Полтавщині, у повний зріст стоїть голова Лубенської районної ради. На ремонт доріг у Полтавській області минулого року було виділено 300 мільйонів гривень. Ось результати цих ремонтів. У Миколаївській області на ремонт доріг було виділено 800 мільйонів гривень. У ямі на дорозі до Миколаєва може розміститися на пікнік уся сім’я, ще й корів можна туди всунути. А це, між іншим, стратегічні траси. Дороги до Маріуполя взагалі немає. Ми говоримо, що це Україна, але місто знову залишається відрізаним, бо, щоб добратися до нього, треба мінімум п’ять годин по тих «колдойобинах». І так — у всіх областях», — обурився Ляшко.
 
Лідер РПЛ наголошує: повинна бути жорстка відповідальність за розкрадання мільярдів на ремонтах доріг.
 
«Скільки можна локшину на вуха вішати та щороку закопувати мільярди в ямковий ремонт? Потім люди на гробки доїхати не можуть, а коли їдуть по тих ямах — клянуть усе на світі. Ми вимагаємо заборонити ямковий ремонт, а в ті ями закопувати тих, хто організовував ремонт доріг, починаючи від керівника ремонтної дільниці до всіх, хто ремонтував ці дороги. Їх треба закопати і зверху асфальтом закатати. Хочемо нормальні дороги — має бути найжор­сткіша відповідальність за ями та за розкрадання», — вважає народний депутат.
 
Замість ямкового ремонту Олег Ляшко вимагає провести масштабне якісне відновлення дорожнього покриття по всій країні.
 
«Доріг немає, а маєтки ростуть, як гриби після дощу. І мільярди крадуть iз кишень українців. Досить дурити людей! Ми вимагаємо від влади припинити красти і дурити людей та почати масштабний ремонт доріг для того, щоб відновити транзитний потенціал України і головне — зберегти життя українців. Тому що ті ями — це життя і здоров’я людей, пошкоджені автомобілі, втрачені нерви і час», — підсумував Ляшко.