Тейлор Свіфт здобула номінації на престижну нагороду і навіженого шанувальника

20.04.2018
Тейлор Свіфт здобула номінації на престижну нагороду і навіженого шанувальника

Тейлор Свіфт.

Як і все в житті, слава має темний і світлий бік медалі.
 
 
Mинулої суботи поліція Беверлі Хіллз, передмістя Лос-Анджелеса, де мешкають переважно голлівудські зірки, заарештувала поблизу будинку популярної співачки Тейлор Свіфт чоловіка у масці та гумових рукавицях.
 
 
При ньому були ніж, мотузка та амуніція до вогнепальної зброї.
 
Самої співачки на момент арешту «навіженого шанувальника» в будинку не було. Затриманим виявився 38-річний Джуліус Сендрок із міста Брумфілд, штат Колорадо, повідомляє «Ассошіейтед Пресс». 
 
Він зізнався, що прагнув побачитися з співачкою, але так і не зумів розтлумачити, чому саме з таким дивним спорядженням.
 
Поліція встановила, що Сендрок володіє загалом трьома одиницями зброї і вже раз отримував попередження про її незаконне використання.
 
До речі, поліція трохи раніше, 8 квітня, заарештувала за спробу проникнення до будинку Свіфт у Беверлі Хіллз іншого чоловіка. Тейлор тоді теж не було вдома.
 
Паралельно з цією детективною історією 17 квітня було оголошено номінантів на музичні нагороди часопису «Біллборд» (Billboard Music Awards).
 
Звичайно, що за значимістю вони поступаються «Греммі», але також мають свою вагу в американському шоу-бізнесі. Тижневик «Біллборд» є провідним спеціалізованим виданням американської та світової музичної індустрії.
 
Щотижня він укладає чарти пісень та альбомів як загалом, так і в окремих музичних жанрах.
 
Цьогоріч виповнюється 60 років відтоді, як часопис уклав свої перші чарти, тому цьогорічна церемонія вручення нагород 20 травня буде особливо яскравою і вперше транслюватиметься з концертної зали MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі телемережею Ен-Бі-Сі на США та решту світу.
 
Нагороди вручатимуться у семи категоріях. У двох головних із них, серед п’яти претендентів у кожній, значиться прізвище Тейлор Свіфт. Співачка, нагадаємо, вже отримувала нагороди «Біллборд» у попередні роки.