На президентських виборах буде точитися боротьба не за крісло, а за землю — Ляшко

23.05.2018
На президентських виборах буде точитися боротьба не за крісло, а за землю — Ляшко

Олег Ляшко хоче, щоб українці, а не іноземці заробляли на нашій землі.

При правильному підході наша земля може годувати сотні мільйонів людей по всьому світу. І питання стоїть — хто буде заробляти на цій землі.
 
 
Олег Ляшко застерігає: якщо дозволити продавати нашу землю іноземцям — українці стануть батраками, залежними від кредитної голки МВФ.
 
 
«Сьогодні світові глитаї, зокрема МВФ, намагаються нав’язати нам політику продажу землі й обезземелення селян. Влада на догоду їм навмисно знищує тваринництво, труїть наших дітей пальмовою олією і змушує селян покидати село, щоб ніхто не заважав забирати їхню землю», — обурюється Олег Ляшко.
 
Політика Радикальної партії, за словами її лідера, вкрай протилежна і полягає у тому, щоб навічно закріпити землю за українськими фермерами. 
 
«Ми зареєстрували зміни до Конституції, де буде вказано, що основою аграрного устрою України є фермерське господарство. Нинішня влада блокує прийняття цих змін за вказівкою світових глитаїв, для яких це — як осиновий кілок Вурдалаку. Якщо ці зміни приймуть, більше ніхто не зможе продати українську землю і пустити селян по світу», — підкреслив лідер Радикальної партії.
За словами Ляшка, саме зараз визначається вектор майбутнього розвитку України.
 
«Боротьба на президентських виборах стане боротьбою за вектор розвитку України, за українську землю. Або ми будемо країною, яка зароблятиме, а не побиратиметься по світу, або будемо приречені на кредитну голку, бідність та жебрацтво», — зазначив Ляшко.