Друга після Белуччі: Венсан Кассель одружується з молодшою на 30 років моделлю

25.05.2018
Друга після Белуччі: Венсан Кассель одружується з молодшою на 30 років моделлю

Тіна Кунакі.

Йому — 51, їй — 21. Він — відомий актор Венсан Кассель, вона — модель Тіна Кунакі, яка стрімко набирає популярності на світових подіумах.
 
Коли їх уперше в 2015 році папараці побачили разом, то навіть не надали тому значення: подумаєш, Кассель зализує рани після розлучення з однією з найвродливіших жінок сучасності Монікою Белуччі.
 
Аж ні! Інтрижка переросла у справжнє почуття. І днями Тіна похвалилася в «Інстаграмі», що Венсан незабаром поведе її під вінець, і додала смайлик у вигляді обручки. 
 
Знайомі пари повідомляють, що весілля відбудеться у серпні цього року у французькому місті Біарріц. Нагадаємо, що познайомилися молодята під час відпочинку на острові Ібіца.
 
Тіна, якій тоді було лише дев’ятнадцять, і гадки не мала, що зустрічається з відомим актором.
 
Адже фільмів за його участi не дивилася. «Мені просто сподобався ефектний чоловік», — пояснювала вона. Стосунки пари не були гладенькими: різниця у віці таки давалася взнаки.
 
Та й характер у Тіни, подейкують, iще той, iз перчинкою. Хоча дурненькою її аж ніяк не назвеш. Дівчина рано випурхнула з-під батьківського крила.
 
У 16 років вона вже самостійно заробляла собі на життя, переїхавши з рідної Італії до Іспанії, де вступила до французького коледжу.
 
До 18 років дівчина екзотичної зовнішності вже мала за плечима численні фотосесії для глянцевих журналів і модні дефіле, а також участь у «модних» кампаніях відомих брендів Roxy, Billabong и Quicksilver та зйомки в кліпі Метта Покора.
 
Окрім того, Тіна вільно володіє французькою, іспанською та англійською мовами, має розряд iз плавання. А ще — величезні амбіції. Та будемо сподіватися, що Венсан — то справжнє почуття, а не чергова сходинка до зіркового олімпу.