Третя — на Трійцю: співачка Ірина Шинкарук народила дівчинку

01.06.2018
Третя — на Трійцю: співачка Ірина Шинкарук народила дівчинку

«Ми неймовірно щасливі, у нас народилася дівчинка — 4 кг, 53 см. Стати мамою втретє — відчуття, які не передати словами!» — поділилася радісною новиною у «Фейсбуці» співачка Ірина Шинкарук.
 
Третя дитина в родині заслуженої артистки України попросилася на світ символічно — якраз на Трійцю. І, на превелику радість усієї сім’ї, це — дівчинка!
 
Як відомо, в родині 39-річної Ірини та її чоловіка Віталія Селіванова підростають двоє синів — семирічний Єгор та шестирічний Віктор. 
 
Нагадаємо, що з чоловіком Віталієм Іра познайомилася в Казахстані — він зустрічав українську делегацію, в складі якої була співачка.
 
«Після цієї зустрічі ми не бачилися майже вісім років. Пізніше він знайшов мене, ми довго переписувалися, дзвонили одне одному. Потім приїхав. І сказав, що нікуди мене вже не відпустить, — згадувала Ірина в одному інтерв’ю. — З Віталиком у нас усе само якось складалося, як пазл».
 
Пара побралася в 2009 році. Після одруження Віталій залишився в Україні. 
 
Повноцінно відпочивати у декреті тричі мама Ірина Шинкарук не планує. Адже паралельно з турботами про маленьку донечку вона готуватиме Міжнародний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» імені Володимира Шинкарука (батька Ірини), що відбудеться в Житомирі 17-19 серпня.
 
Також співачка завершує формувати власну поетичну збірку, яка ось-ось має вийти друком.