Красунею VIRA FEST 2018 стала дівчина, яка виступала під 13-м номером

05.06.2018
Красунею VIRA FEST 2018 стала дівчина, яка виступала під 13-м номером

Цьогорічна красуня VIRA FEST 2018 Мар’яна Левченко. (Фото з «Фейсбука».)

У Чигирині, козацькій столиці України, відгримів традиційний дводенний фестиваль VIRA FEST 2018, який тут проводять уже втретє.
 
Його локації були розгорнуті в легендарному місці — на території відновленої резиденції Богдана Хмельницького.
 
У програмі свята було понад два десятки окремих заходів і подій, на ньому виступили драйвові музичні групи і зіркові виконавці.
 
На фестивалі, у межах конкурсу таланту і краси «Красуня VIRA FEST», вибрали найчарівнішу та найталановитішу вродливицю.
 
Як повідомили «Україні молодій» організатори свята, за цей титул змагалися тринадцять дівчат.
 
А переможницею стала майбутній медик — 17-річна Мар’яна Левченко із Черкас, яка виступала під номером 13. Їй вручили каблучку з діамантами від ювелірного Дому ZARINA та сертифікат на мандрівку до Праги від компанії CoralTravel.
 
Сама дівчина каже, що в житті немає нічого неможливого і досягти можна будь-якої висоти. Вона любить читати, захоплюється психологією, танцями та спортом, гарно малює і займається волонтерством.
 
На фестивалі учасниці конкурсу продемонстрували неймовірної краси вишиті сукні від черкаської родини Теліженків та дизайнерів Олега Садницького та Яни Козловської.
 
Жителям Чигирина та гостям фестивалю запам’ятався автоквест «Скарби гетьмана» від автомобільного клубу «Черкаси», благодійна вистава «Наталка-Полтавка» від Черкаського драмтеатру, виступи співачки Злати Огневич та групи KAZKA, конкурс духовної пісні, літературна гутірка просто неба «Чтиво», ярмарок «Козацька столиця», фестиваль вуличної їжі «Просто ЇЖА(к)».
Фестиваль VIRA FEST цього року підтримала Черкаська єпархія УПЦ КП, Черкаська обласна державна адміністрація, Чигиринська районна державна адміністрація та Чигиринська міська рада.