Кеті Перрі лікує душевне здоров’я з Божою поміччю

20.07.2018
Кеті Перрі лікує душевне здоров’я  з Божою поміччю

Кеті Перрі.

Правду кажуть, що найбільшими святенниками стають ті, хто в юності добряче погульбанив.
 
 
Про Кеті Перрі не можна сказати, що її життя було таким же бурхливим, як, скажімо, у Мадонни чи ровесниці Кеті — Брітні Спірс.
 
 
Але ніхто з близьких співачки років так із двадцять і гадки не мав, що зі скромної дівчинки, що співає у церковному хорі, виросте весела і заповзята бунтівниця, яка сімейні традиції батьків — пасторів церкви п’ятдесятників — поміняє на сцену з її звабами, вадами і надмірностями.
 
Зрештою, і батьки Кеті в молодості не були святими і відривалися на повну котушку (мама навіть зустрічалася з Джиммі Хендріксом, а батько товаришував із «батьком» психоделіки та любителем галюциногенних грибів Тімоті Лірі, що само по собі — не фунт родзинок).
 
Та всьому в житті приходить край. От і Перрі, перенасичена емоціями постійних концертних турне, переживань особистих стосунків і розлучень, депресивних станів, зізналася, що люди, як і комп’ютери, іноді «хапають» віруси і їм необхідна допомога спеціалістів.
 
Під «вірусом» вона мала на увазі напади ситуативної депресії. Дехто займається у таких випадках самолікуванням, але співачка радить пройти курс реабілітації у спеціалістів, а ще — повернутися до Бога.
 
«Моя мама молилася за мене все життя і сподівалася, що я повернуся до Бога. Але я ніколи й не залишала його», — зізналася Кеті австралійському виданню «Вог».
 
Що ж, залишається побажати співачці знайти душевну рівновагу, що, без сумнівів, подарував їй наречений Орландо Блум, який після минулорічного розриву пари і цьогорічного примирення зробив нарешті Кеті пропозицію руки і серця.