Рецепти від Пола Маккартні: як стати мудрим і зразковим дідусем

28.08.2018
Рецепти від Пола Маккартні: як стати мудрим і зразковим дідусем

«Перебісившись» у молодості, переважно всі люди стають поважними і статечними у зрілі роки і роблять усе, щоб їхні внуки бачили тільки позитивний приклад з їхнього боку.
 
 
Особливо це стосується людей творчих, які в молоді роки й алкоголь полюбляли, а дехто й «травичкою» бавився.
 
 
Так сталося і з одним з учасників мега-популярного у свій час (та й нині він не втратив популярності у багатьох любителів року) квартету «Бітлз» Полом Маккартні, який десятиліттями курив марихуану та «знімав» стреси алкоголем.
 
Тепер же колишній «бітл» та зразковий дідусь вісьмох онуків обмежується лише одним келихом вина на тиждень.
 
Як він «дійшов до такого життя», відомий музикант розповів щоденній британській газеті Daily Mail. За словами 76-річного Пола Маккартні, він не може сидіти у м’якому фотелі з «косяком» в одній руці і пляшкою текіли у другій, коли поруч вовтузяться його внуки.
 
Також сер Маккартні поділився сумними спогадами про стреси й депресію після розпаду легендарного гурту «Бітлз», які він «лікував» наркотиками й алкоголем, що іноді призводило до сварок у сім’ї, але мудра Лінда (покійна дружина музиканта, з якою він прожив майже 30 років) уміла залагоджувати такі ситуації.
 
Саме дружина намагалася привчити його до здорового способу життя, перейти на вегетаріанство. Подружжя разом із чотирма дітьми (старша донька Лінди — Хізер — від першого шлюбу) жило на фермі, де вони розводили овець і коней, тримали власний город, на якому вирощували екологічно чисті продукти. Лінда свого часу навіть видала книжку з рецептами вегетаріанської кухні.
 
Сьогодні музикант згадує ті часи з ноткою суму, адже його коханої Лінди вже 20 років як немає поруч. Вона навіть не дочекалася народження онуків — страшна хвороба передчасно забрала її у сім’ї. 
 
Також свою поведінку Пол Маккартні вимушений був переглянути з огляду на проблеми, які мали з алкоголем його друзі, зокрема барабанщик «Бітлз» Рінго Старр.
 
«Коли я починав пити, то вже не міг зупинитися, доки пляшка не спорожніє», — розповідав Маккартні колега по цеху.
 
Тож сьогодні Пол обмежує себе в алкоголі, що й рекомендує робити читачам газети.