Ляшко привітав із Днем Незалежності бійців артилерійської частини на Луганщині

28.08.2018
Ляшко привітав із Днем Незалежності бійців артилерійської частини на Луганщині

Олег Ляшко подарував 19-річному бійцю свій годинник і побажав, щоб той «настукав» хлопцю 100 років.

Мир в Україні можна відновити тільки з сильною армією, наголосив Олег Ляшко, вітаючи військових, що боронять нашу землю на сході країни.
 
 
Разом iз командою політик приїхав на фронт, щоб потиснути руку нашим захисникам. Розповів їм, що добивається збільшення фінансування на оновлення техніки та спорядження для них.
 
І головне, за його словами, — це збільшення зарплат військовим.
 
«Для мене велика честь вітати бійців зі святом. Моя мама родом iз Білокуракинського району Луганської області, і я дуже хочу, щоб ми туди повернулися. У мене багато людей питають — коли ми відновимо мир в Україні? Відповідь моя проста — коли матимемо сильну армію! Бо коли ми слабкі — кожен намагається нами маніпулювати. А сила країни — у сильній армії, сильній дипломатії і сильній нацбезпеці. Тому ми підтримуємо ініціативу про збільшення видатків на армію. Сьогодні з держбюджету виділяють 87 мільярдів гривень на військо. У вересні будемо голосувати за збільшення фінансування до 112 мільярдів гривень. Щоб мінімальна зарплата у військових була 15 тисяч гривень у місяць, а не 7 тисяч, як зараз», — наголосив Ляшко.
 
Лідер Радикальної партії подякував бійцям за щоденний подвиг у боротьбі за цілісність країни і побажав повернутися додому живими.
 
«Сьогодні кажуть «афганцям» або ветеранам Другої світової війни, що «ми вас туди не посилали». Завтра так можуть сказати і вам. Я хочу, щоб держава цінувала вас і ваш щоденний подвиг. Бо я точно знаю, що всі українці мають можливість жити під мирним небом завдяки вам, вашій службі і вашій жертовності», — звернувся до бійців Ляшко.
 
Також у військовій частині Олег Ляшко подарував свій годинник хлопцю, який днями відсвяткував 19-річчя.
 
«Хочу, щоб мій годинник, який я подарував від щирого серця, настукав йому 100 років. Цей хлопець заслуговує на найкращу долю, найкращу броню, найкращу зброю, найкращу дівчину. Бо він захищає найкращу країну — Україну. Пишаюся цим козаком, як пишаються ним його батьки», — сказав лідер РПЛ бійцю.