Корону «Міс України» замість дискваліфікованої Вероніки Дідусенко отримала 19-річна Леоніла Гузь

02.10.2018
Корону «Міс України» замість дискваліфікованої Вероніки Дідусенко отримала 19-річна Леоніла Гузь

Леоніла Гузь.

У неділю оголошено ім’я нової «Міс України 2018». Нею стала 19-річна Леоніла Гузь. Красуня родом із Херсонської області, за фахом вона перукар-стиліст.
 
 
Леоніла зізнається, що про корону «Міс України» мріяла змалечку, тож досі не може оговтатися від несподіваного щастя.
 
 
Адже тиждень тому переможницею назвали зов­сім іншу дівчину — Вероніку Дідусенко. 
 
Проте королева краси виявилася королевою обману. Вероніка, нагадаємо, приховала від журі той факт, що є розлученою та має дитину.
 
А це заборонено правилами конкурсу. Коли правда спливла, розгорівся неабиякий скандал. Вероніку дискваліфікували.
 
І добре, що це з’ясувалося зараз, адже якби правда відкрилася на конкурсі «Міс Світу», де, за правилами, королева мала представляти Україну, то могли б дискваліфікувати всю країну, й не на один рік!
 
Вероніка Дідусенко вирішила не просто піти, а ще й добре грюкнути дверима: дівчина оголосила, що своїм вчинком хотіла поборотися за права вродливих матусь, яких через дискримінаційні умови конкурсу не допускають до участі в змаганнях.
 
І певною мірою Вероніка має рацію. Вона сама, наприклад, підкорила суддів не тільки своєю вродою (яку не зіпсували ні вагітність, ні материнство), а й соціальним проектом, який покликаний допомагати дітям із неблагополучних родин.
 
Та чи боліли б королеві проблеми дітей, якби вона сама не була матусею? От у чому річ! Утім, правила є правила, і поки вони не змінені, жодна брехня не виправдовує і не красить королеву. 
 
Отож у телеверсії конкурсу визначили нову українську «Міс», і саме вона поїде представляти нашу країну на всесвітній конкурс, що відбудеться в грудні в Китаї.
 
Вибір журі багатьох здивував, адже припускали, що корону віддадуть комусь із трьох головних фіналісток — «Міс Землі», «Міс глядацьких симпатій» або «Міс International», а Леоніла жодного з цих титулів не отримала.
 
Цікаво, що нова фаворитка журі жила в одній кімнаті з дискваліфікованою Веронікою Дідусенко під час проведення конкурсу.
 
В «Інстаграмі» Леоніла викладала спільні фото з підписом: «Ми жили 10 днів в одній кімнаті. Засинали і просинались разом. І дійшли до фіналу».
 
Приймаючи корону, дівчина підтвердила, що незаміжня і не має дітей. При цьому пожартувала, що про всяк випадок після скандалу з Веронікою видалила із соцмереж фото з племінником.
 
Зріст Леоніли  — 173 см, параметри — 83-59-83. Перед конкурсом дівчина зізналася журналістам, що може їсти що завгодно і не поправлятися.
 
А от з англійською в неї не надто добрі стосунки, тож перед конкурсом їй доведеться підучити мову, інакше на «Міс Світу» їй буде дуже нелегко.