«Рабиня Ізаура» Луселію Сантус заспівала українською в Харкові

26.10.2018
«Рабиня Ізаура» Луселію Сантус заспівала українською в Харкові

Дмитро Комаров із Луселією Сантус.

Не встиг відомий телеведучий і заодно мандрівник Дмитро Комаров повернутися на Батьківщину, провівши три небезпечні, але надзвичайно цікаві місяці у Бразилії, як тут-таки вирушив у промо-тур «Бразилія-2018» по Україні.
 
На своїх творчих вечорах автор програми «Світ навиворіт» розповідає своїм прихильникам про небезпечні відвідини фавел у Ріо-де-Жанейро, підступні води Амазонки, знайомство з дикими племенами і не менш дикими хижаками в непролазних хащах джунглів.
 
Творчі вечори Комарова зможуть відвідати жителі Києва, Дніпра, Чернівців, Ужгорода та Одеси. А от харків’яни вже змогли дізнатися про деякі цікавинки майбутніх випусків програми. До того ж, вони стали ще й свідками головного сюрпризу, який приготував їм Дмитро, а саме — запросив на свої вечори зірку бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселію Сантус, яка вперше відвідала Східну Європу і, відповідно, Україну.
 
Подія, можна сказати, знакова, адже саме 30 років тому і саме в жовтні глядачі Європи вперше побачили цей серіал, який полонив серце не одної домогосподарки, а все населення колишнього Радянського Союзу почало називати свої убогі дачні володіння фазендами — невідомим на той час, але таким чарівним словом. 
 
Та яке ж захоплення викликало те, як Дмитро на пару з Луселією заспівали «Червону руту». Актриса поводилась абсолютно не зірково, а напрочуд скромно і водночас із неабияким гумором — розповіла, що український борщ їй сподобався набагато більше, ніж бразильський (направду, в Бразилії проживає чимало українців). А ще їй дуже сподобалися наша природа і люди.