Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті «поділили» дітей

31.10.2018
Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті «поділили» дітей

Анджеліна Джолі.

Ще класик казав, що всі щасливі сім’ї щасливі однаково, а нещасливі... сходять із розуму по-різному, скажемо ми.
 
 
І правда, як можна «різати по живому» серця і душі своїх дітей, змушуючи ставати то на бік матері, то на бік батька.
 
 
Так і голлівудські зірки Анджеліна Джолі і Бред Пітт після розірвання шлюбу вже довгий час намагаються «поділити» дітей так, ніби це шмат пирога. 
 
Нарешті в цій скандальній історії юристи змогли поставити крапку — ухвалили соломонове рішення: діти самі оберуть, із ким вони хочуть залишитися. Про це повідомив сімейний адвокат Стен Кац.
 
Дивним чином поділ відбувся порівну — троє дітей виявили бажання жити з батьком, серед них двоє старших прийомних синів — 17-річний камбоджієць Меддокс і 15-річний в’єтнамець Пакс, які дуже близькі між собою, а також старша біологічна донька Бреда Пітта 12-річна Шайло, яка вважає себе хлопчиком і говорить про Бреда, що він — «крутий батько».
 
Що цікаво, саме сварка Меддокса з батьком на борту літака кілька років тому і стала причиною того, що Джолі подала на розлучення з Піттом, звинувачуючи його у пияцтві, наркотичній залежності та грубому поводженні з дітьми.
 
Виходить, не все з вищенаведеного відповідає дійсності, раз сини поділяють погляди батька.
 
Дівчатка ж захотіли залишитися з мамою: 13-річна прийомна донька Захара з Ефіопії, яка дуже прив’язана до Анджеліни, та 6-річні двійнятка Вів’єн та Нокс, біологічні діти Пітта та Джолі, які в силу свого віку також більше хочуть бути з мамою.
 
Це не означає, що діти не бачитимуться між собою чи з кимось із батьків. До слова, Бредд Пітт уже написав заповіт, згідно з яким заповідає весь свій статок після його смерті порівну розділити між усіма дітьми — рідними і прийомними, а це, між іншим, 250 млн. доларів.