Легендарні Spice Girls таки возз’єднаються, але поки без Бекхем

07.11.2018
Легендарні Spice Girls таки возз’єднаються, але поки без Бекхем

Spice Girls.

Чутки про те, що легендарна дівоча група з Великої Британії Spice Girls нарешті возз’єднається, ходили вже давно (нагадаємо, група виникла ще в далекому 1994 р. і мала шалений успіх).
 
 
Фанати цього гурту понад десять років мріють про це, адже останній виступ дівчат відбувся ще на закритті Лондонської Олімпіади в 2012 р., а останнє гастрольне турне на підтримку альбому Greatest Hits відбулося і взагалі в 2007 р.
 
Тріщина ж, яка й послужила розколом групи на початку 21-го століття, сталася ще за два роки до розпаду групи, коли Джеррі Холлівел вирішила почати сольну кар’єру і покинула «перчених дівчаток». 
 
Та ось нарешті добра звістка — вже у червні 2019 р. колектив поїде в гастрольне турне, мало того — квитки на їхні концерти можна буде придбати з 9 листопада цього року.
 
Турне почнеться 1 червня на стадіоні Etihad у Манчестері, потім група вирушить у Ковентрі, де виступатиме на стадіоні Ricoh Arena, після того будуть стадіони Сундерленда, Единбурга та Брістоля.
 
Про це учасниці гурту (а їх поки що не п’ятеро, а четверо — Мелані Браун, Джеррі Холлівел, Емма Бантон та Мелані Чісголм) радісно повідомили британській пресі. Звісно, всіх цікавило, чи доєднається до гурту Вікторія Бекхем, яка досі згоди так і не дала. 
 
«Будемо лише вчотирьох. Сподіваюся, Вікторія до нас приєднається. Буде дуже шкода, якщо вона цього не зробить», — сказала Мел Бі в інтерв’ю каналу ITV.
 
А на святкуванні Хелловіну вона й узагалі вбралася в костюм Вікторії і тримала в руках плакат із написом «Ні, я не поїду в турне», а її чоловік одягнувся в костюм Девіда Бекхема і також тримав плакат, але вже з написом «Будь ласка, зроби це заради своїх фанатів».
 
Залишається сподіватися, що Вікторія розуміє жарти і не образиться на своїх колишніх, а може, й майбутніх колежанок по сцені.