Кейт Хадсон втретє стала мамою

13.11.2018
Кейт Хадсон втретє стала мамою

Кейт Хадсон.

Зірка фільму «Як позбутися хлопця за 10 днів» у житті зовсім не проти кавалерів, які згодом стають її чоловіками.
 
 
Та й бути матір’ю для неї — цілком природньо, адже це не лише свідчення кохання до свого обранця, радість для жінки, а й... жіноча краса.
 
 
У цьому змогли переконатися гості, запрошені на гала-прийом у Лос-Анджелесі, влаштований Майклом Корсом із приводу проблем голоду в усьо­му світі.
 
 
Кейт стала головною зіркою вечірки, оскільки її нещодавно призначили послом доброї волі Всесвітньої продовольчої програми ООН — місія відповідальна, адже голлівудська зірка представлятиме 821 мільйон жителів планети Земля, які потерпають від нестачі харчів і щоночі лягають голодними спати.
 
Зрештою, чимало інших зірок представляють різні місії ООН, чому ж таку увагу прикувала до себе саме Хадсон? Та тому, що лише місяць тому вона втретє стала мамою — і вже вийшла у світ.
 
Для цього прийому Кейт обрала чорну міні-сукню з дрібними квіточками від бренду Michael Kors та бежеві туфельки-човники на високих підборах.
 
Макіяж був стриманий і максимально натуральний, що лише підкреслило її кругленькі щічки — актриса ще не набула попередньої форми (нагадаємо, що Хадсон, як і її знаменита мама — актриса Голді Хоун, — завжди вирізнялася своєю тендітною фігурою), але ці округлості надали їй схожості з ликами мадонн, бракувало лиш немовлятка на руках.
 
Обличчя тричі мами просто світилося щастям, адже, маючи двох синів від попередніх стосунків, вона народила крихітку-донечку, а невдовзі нарешті стане дружиною батька дитини — обранцем зірки став засновник звукозаписувальної компанії Lightwave Records і колишній гітарист групи Chief Денні Фудзікава.