Джастін Бібер таки одружився

21.11.2018
Джастін Бібер таки одружився

У шоу-бізі головне правило: що б про тебе не говорили, аби лиш говорили. Це правило добре засвоїв і канадський поп-співак, кумир мільйонів підлітків Джастін Бібер.
 
То він зустрічався зі співачкою Селеною Гомес, то розлучався, то йшов на побачення з моделлю, а за сумісництвом племінницею відомого актора Алека Болдуїна Хейлі Болдуїн, то кидав і цю дівчину.
 
І все це йшло йому лише в плюс, адже жовта преса просто шаленіє від подібних інформаційних приводів.
 
Так, ціле літо всі таблоїди обговорювали тему, як Бібер постійно плакав на публіці, згадуючи про своє покинуте кохання — Селену, а нинішня подруга — Хейлі — всіляко його розраджувала. 
 
Та, здається, тепер усе позаду, адже співак нарешті визначився, кого він любить більше, і зробив свій вибір — одружився з панною Болдуїн.
 
«Моя дружина прекрасна», — скромно написав Джастін на своїй сторінці в «Інстаграмі» під фото, де вони вдвох із коханою.
 
Про їхнє весілля ще у вересні обмовився дядько нареченої — Алек Болдуїн, але офіційного підтвердження не було (молодята просто таємно розписалися у мерії Нью-Йорка).
 
Тепер же все стало на свої місця, адже Хейлі навіть змінила з цієї нагоди прізвище і стала Хейлі Болдуїн Бібер (принаймні на сторінці в «Інстаграмі»).
 
Мало того, вона ще у жовтні подала заявку на реєстрацію торгової марки для своєї власної лінійки одягу під брендом «Хейлі Бібер».
 
А молодий глава сімейства вже навіть придбав маєток у Канаді за 5 мільйонів доларів, чим засвідчив серйозність своїх намірів створити родину.