Роберт Де Ніро розлучився після 20 років шлюбу

23.11.2018
Роберт Де Ніро розлучився після 20 років шлюбу

Роберт Де Ніро вже з колишньою дружиною.

Завжди сумно чути звістки про розлучення пар, які для багатьох були взірцем сімейних стосунків.
 
Ось і недавно світ дізнався, що сім’я голлівудської суперстар Роберта Де Ніро розпалася, і це після 20 років благополучного і спокійного (у плані різних там скандалів) родинного життя.
 
75-річний дворазовий «оскароносець» не любить публічно обговорювати свої сімейні справи, та й його 63-річна дружина Грейс Хайтауер також відмовчується з цього приводу, проте про розлучення повідомили люди, наближені до їхнього кола: «Іноді все йде не так, як ви того хочете».
 
У пари є вже дорослий 20-річний син Елліот та 6-річна донька Хелен. Ходять чутки, що пара тривалий час не жила разом, а сімейні проблеми почалися вже давно.
 
Майже одразу після одруження, у 1999 році, Роберт Де Ніро робив спробу подати на розлучення, але тоді парі вдалося зберегти родину. Та, мабуть, загнана під плінтус проблема таки вилізла на поверхню.
 
Нагадаємо, це не перше розлучення відомого актора, адже вперше актор одружився в 1976 році зі співачкою та акторкою Даян Еббот (до речі, також афроамериканкою, як і Грейс Хайтауер) і навіть удочерив її доньку Дрену.
 
Згодом у пари народився син Рафаель. Та шлюб протримався трохи більше десяти років, а потім Де Ніро парубкував, якщо це можна так назвати, адже в нього була подружка — топ-модель Туккі Сміт (також афроамериканка), яка народила йому близнюків — Джуліана Хенрі та Аарона Кендріка, й актор всіляко підкреслював своє батьківство. Та й цей зв’язок закінчився розлученням. 
 
Мабуть, італійська кров та темперамент даються взнаки, й актор не може надовго залишатися в тенетах Гіменея.