Мінекології оголосило щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел»

27.11.2018
Якщо ваша громада чи ви особисто почистили джерела, привели до ладу береги місцевої річки, переобладнали підприємство, аби убезпечити водойми від шкідливих відходів виробництва, чи реалізували цікавий освітній проект у цій царині — можете отримати приз від Мінекології.
 
Адже до участі в екоконкурсі запрошують усіх небайдужих до діяльності, спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України.
 
Мета конкурсу — розширити практичну природоохоронну діяльність у суспільстві, спрямовану на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм, раціональне використання водних ресурсів, підвищення екологічної і правової обізнаності громадян із залученням до практичної природоохоронної роботи, розвиток громадянських екологічних ініціатив.
 
Учасниками конкурсу можуть бути місцеві державні адміністрації, сільські, селищні та міськради, колективні та індивідуальні земле- і водокористувачі, установи, підприємства всіх форм власності, загальноосвітні, професійно-технічні, позашкільні та вищі навчальні заклади, засоби масової інформації, громадські організації, окремі громадяни, які надішлють до конкурсної комісії належним чином оформлені матеріали з підсумками своєї діяльності у сфері охорони та оздоровлення водних об’єктів України.
 
Щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел» було започатковано у 2001 році. Переможців нагороджують грамотами та призами. Матеріали на конкурс можна надіслати до Мінприроди.
 
Електронна адреса: [email protected]. Поштова адреса: Міністерство екології та природних ресурсів України, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035 з поміткою «На Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел». Роботи, надіслані лише на паперових носіях, до розгляду конкурсною комісією не допускаються. Контактна особа — Чумак Алла Петрівна, телефон: (044) 206-33-15.