Путін продовжує мріяти про поразку Порошенка на президентських виборах

27.11.2018
Довічний президент Московії знову відзначився. Розумом і кмітливістю, як він вважає. Начебто православна людина, повинен розуміти, що своїх бажань потрібно боятися в першу чергу, бо вони мають властивість збуватися.
 
Але зовсім не так, як ти це собі в голові придумав. У Господа є почуття гумору, досить подивитися, як постiйно падають освяченi російською церквою ракети і тонуть кораблі.
 
Видав знову ВВП чергову тезу з натяком. Цитуємо: «Зустрічатися в нормандському форматі в даний час у ході передвиборчої кампанії, яка відбувається в Україні зараз, більш-менш безглуздо».
 
І додав, що з сьогоднішньою владою в Україні годі й розраховувати на те, що війну на Донбасі буде припинено.
 
Зрозуміло, що Путін дуже розраховує на те, що після парламентських виборів у Верховній Раді України у «Партії війни» буде менше представників, зате прихильників капітуляції додасться.
 
Ну й на президентських він сподівається, що Порошенко піде. І йому відразу стане легше. Це такий нiбито нам натяк, кого вибирати.
 
Так ось, нешанований Володимире Володимировичу. Ваш натяк зрозумілий і простий, як мукання Лаврова. Ну, прислухаємося раптом ми до вашої думки.
 
Не виберемо Порошенка вдруге. Можемо, наприклад, вибрати Турчинова, який жартує про наш парад на Красній площі. Легше стане? Так що іноді краще жувати, ніж говорити... Поки є чим... 
(Інтернет-видання «Главком»)