Сергій Шахов назвав захист людей i стабільність економіки головними завданнями під час воєнного стану

28.11.2018
Сергій Шахов назвав захист людей i стабільність економіки головними завданнями під час воєнного стану

Сергій Шахов.

«Наш край» засуджує військову агресію Росії проти України на морі. Донбас, Крим, Азовське та Чорне моря є територією України.
 
Про це заявив народний депутат України Сергій Шахов.
 
«Напад Росії на українських моряків i кораблі повною мірою проявив наміри агресора. Вона ніколи не зупиниться, адже її мета — знищення Української державності. «Наш край» підтримує всі визначені Конституцією заходи, які забезпечать перемогу та мир Україні, а також відновлення її суверенітету над усією територією», — зазначив нардеп.
 
Близько 4 тисяч представників «Нашого краю» в місцевих радах готові й надалі забезпечувати стабільне функціонування економіки держави, житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури.
 
Дуже важливо, щоб у цей складний час країна продовжувала нормально функціонувати: має бути забезпечено безперебійне опалення будинків та об’єктів соціальної інфраструктури, прибирання снігу, доставка продуктів тощо.
 
«Водночас ми виступаємо за те, щоб будь-яке рішення влади щодо запровадження воєнного стану було винятково в рамках Конституції та не порушувало закріплені в нiй громадянські права. Запровадження воєнного стану не повинно впливати на роботу освітньої системи, підприємництва та діяльність усіх гілок влади. Воєнний стан — це не привід давати олігархам ще більше грабувати людей, забороняти громадянам висловлювати свою політичну позицію та позбавляти майна на вигадані корумпованими чиновниками заходи», — зазначив Шахов.