Дай, Боже, керівникам Укрпошти мудрості,

16.01.2019
Дорога редакціє «України молодої»! Безмежно вдячний Вам за публікації, які друкуєте в газеті, бо вони мають вагоме значення. Це — формування  світогляду, реалії бачення сьогодення.
Газету «Україна молода» передплачую і читаю з дня її виходу в світ. Але мене і багатьох читачів тривожить таке: як жити і діяти далі, чому в нашій страдницькій Україні розплодилося всяких манкуртів, яничарів, «реформаторів» усіх мастей і жодна з цих реформ, яку роблять ці «мудрагелі», не на користь людей і самої України?
 
Кажуть, у нас — демократія, свобода слова, що цензура неприпустима. Мабуть, це дуже добре, коли дотримуються закони, але дуже погано, що під соусом демократії чиняться анархія, беззаконня. Кому це на користь? Ворогам нашої Батьківщини! Бо «мудрагелі» при портфелях роблять свою чорну справу. Практично понищили медицину на селі, а тепер уже взялися позбавляти людей  інформаційного національного простору. Так звані реформи знищили Вінницьке обласне телебачення ВДТ-6. Це, зокрема, програми, які ми дивилися двічі на тиждень, — «Будьмо знайомі» та «Дивоцвіти». А тепер узялися за знищення вчасного доступу газет у домівки селян. У нашому древньому козацькому селі Чеснівка Хмільницького району Вінницької області «патріоти»-демагоги «вділили» листоноші Галині Горбатюк один робочий день — п’ятницю. За цей день їй потрібно пішки пройти до села Лип’ятин, на пошту, а це 4,5 км, прийти назад і рознести газети, листи, пенсії жителям села. Один день виділено ще й на Лип’ятин. Чим завинили селяни перед геростратами? Чому мене та інших передплатників газет позбавляють права вчасно отримувати часописи і читати їх свіжими? З якої ласки продовжується свавілля, анархія в країні?
 
Це зухвалі, підлі вороги України. Це вже питання до Служби безпеки України. Позбавляють селянина і вчасного отримання пенсій, а також читати передплачені часописи регулярно. Куди ми йдемо таким чином? Кабінету Міністрів України, мабуть, давно пора навести лад із цими жахливими беззаконнями, які ведуть Україну до знищення. 
Євген КОЗЮК, 
член Спілки журналістів України
с. Чеснівка, Хмільницький район, Вінницька область