«Періс і Періс» — уже історія

11.10.2005
«Періс і Періс» — уже історія

Періс Хілтон.

      Недовго тривала казочка під красивою назвою «Періс і Періс». Спадкоємиця багатомільйонної готельної імперії, світська левиця й просто блондинка Періс Хілтон таки покинула свого нареченого, грецького корабельного підприємця Періса (а якщо по-грецькому, то Паріса) Лаціса. Власне, ще раніше, коли парочка з'являлася на камери ледве не щодня й демонструвала свою шалену любов одне до одного, в репортерів різних видань, які добре знають характер Періс, виникали великі сумніви в тому, що кохання це триватиме довго. Не та особа міс Хілтон, щоб протягом тривалого часу бути поруч з одним хлопцем.

      І ось як гадалося, так і сталося: легковажна краля покинула колишнього бойфренда (який, до речі, подарував їй дорогущу обручку — «Періс і Періс» обіцяли незабаром одружитися) й закрутила новий роман. Причому теж із підприємцем і, що головне, теж із грецьким. Більше того — теж спадкоємцем судноплавної компанії!      

      Щоправда Старос Ніарчос, незважаючи на свої всього лише 20 років, значно багатший за Періса Лаціса. Статки, які має його сім'я, оцінюють у 7,5—8 мільярдів доларів... Однак навряд чи це допоможе йому довго втримати біля себе примхливу Періс Хілтон. Надто вже звикла ця скандально відома пані міняти кавалерів, як рукавички.