Успішні пологи в родині сектанта:

20.04.2006
Успішні пологи в родині сектанта:

Том Круз із Каті Холмс.

      У Тома Круза і його подруги Каті Холмс народився довгоочікуваний первісток. Точніше, народилася: у вівторок на світ з'явилася чарівна дівчинка, яку назвали Сурі. Як пояснив представник Круза Арнольд Робінсон, це ім'я походить з івриту й означає «принцеса», а з перської перекладається як «червона троянда». Новонароджена і її мама почуваються добре.

      Це, власне, і всі подробиці події, на яку чекали з таким нетерпінням. І насамперед через те, що Том неабияк заінтригував громадськість, ледве не щодня шокуючи своїми черговими витребеньками, поки його тендітна й наївна подруга готувалася до пологів і з жахом думала про те, чи вдасться їй під час цього далеко не безболісного процесу не видати ні звуку. Адже жорстокий бойфренд детально «проінструктував» Каті щодо того, як слід народжувати за таким любим йому сайєнтологічним ученням: мовчати як риба протягом усього процесу. Сам би спробував, збоченець!

      Переконавшись, що дівчина згодна заради нього на все, Круз узявся роздавати численні інтерв'ю із запевненнями в шаленому коханні до матері своєї майбутньої дитини. «Каті — це справді моя друга половина, я ще ніколи не мав до жодної жінки такого сильного почуття, як до неї», — повідомив актор, зізнавшись, що коли Каті завагітніла, він це знав — «мене щось кольнуло».

      Том ледве не в кожному коментарі обіцяв будь-що одружитися зі своєю половинкою і принагідно... рекламував свій новий фільм. Аякже, адже всі ці розмови з журналістами — насправді просто рекламна кампанія «Місії нездійсненної-3», яка виходить на екрани вже за два тижні (в українських кінотеатрах прокат стартує з 4 травня).

      А насамкінець, уже перед самими пологами, Круз повідомив, що збирається... з'їсти плаценту свого новонародженого дитяти. «Я вважаю, що це дуже корисно і поживно, — зізнався актор, — тому з'їм і плаценту, і пуповину просто на місці, одразу після народження малюка».

      З пуповиною Том, схоже, передав куті меду. Але біс його зна, що на думці в тих сайєнтологів — може, і правда з'їв?