У лідерах — природна врода

06.07.2006
У лідерах — природна врода

Крiстiн Девiс у 41 рiк — просто ягiдка.

      Бути красивою жінкою в еру пластичної хірургії й найвинахідливішої косметології —не проблема. Найважче завдання, перед яким постають нинішні кралі, — бути при всьому цьому ще й природною. Крістін Девіс у її 41 рік це вдається. У тому, що зірка серіалу «Секс і місто» — справжня красуня, не сумнівається, мабуть, ніхто з тих, хто бодай раз бачив її на екрані. Але читачки британського журналу «Єва» (Eve), обираючи найпрекраснішу жінку сучасності, віддали першість Крістін, відомій як серіальна Шарлотта, саме завдяки її натуральній, «щирій» вроді.

      «Природа краси Крістін у поєднанні з її іміджем на екрані надає цій жінці особливого стилю і шарму, — пояснює перемогу актриси редактор «Єви» Сара Кремер. — Вона наділена сексуальною привабливістю, але при цьому, беззаперечно, розумна і незалежна жінка». Сама «Шарлотта» зізнається, що завжди пам'ятає настанову своєї мами: краса — це здатність комфортно почуватися в тому тілі, яким наділила тебе природа».

      Сара Кремер до цього додає, що для жінки дуже важливо красиво «дорослішати» (щоб не казати «старіти»). «Усі фігурантки першої десятки нашого рейтингу — цілком зрілі леді, яким від тридцяти й за сорок, — нагадує редактор. — А це доводить, що з віком жінки тільки гарнішають!».

      Складно їй заперечити. А якщо, попри все, ви таки не згодні — погляньте на топ-десятку найкрасивіших пані від «Єви», і хоч-не-хоч доведеться погодитись. До речі, беззаперечну лідерку багатьох подібних рейтингів Анджеліну Джолі читачки британської «Єви» поставили тільки на десяте місце. А першими, після Крістін Девіс, стали Кетрін Зета-Джонс, Холлі Беррі, Шарліз Терон, Кейт Бекінсейл, Кейт Уїнслет, Єва Лонгорія і Дженніфер Аністон.