Мадонна хоче ще дітей

21.10.2006
Мадонна хоче ще дітей

Мадонна співатиме для темношкірих діточок. (РЕЙТЕР.)

      Здавалося б, поп-зірка Мадонна вже й сама має бути не рада з того, що всиновила малюка з африканської країни Малаві. Адже на добру жінку одразу накинулися правозахисники, погрожуючи відібрати у співачки дитину через суд. Вони, бачте, переконані, що Мадонна всиновила 13-місячного Девіда Банду з порушенням законодавства, яке в Малаві забороняється віддавати дітей громадянам інших держав.

      У відповідь на ці звинувачення Мадонна розповсюдила відкритий лист, запевнивши, що зробила все по закону. «Ми з чоловіком (режисером Гаєм Річі. - Авт.) розпочали процедуру всиновлення за багато місяців до нашої поїздки в Малаві, - пояснює зірка, - і пройшли всі необхідні для цього формальності». За словами Мадонни, вона не хотіла розповідати про свої наміри всьому світові, оскільки це «приватна сімейна справа». 48-річна знаменитість також зазначила, що протягом 18 місяців триватиме «випробувальний термін», після якого Девід остаточно буде визнаний її сином.

      Однак труднощі тільки розохотили поп-королеву, і тепер вона планує всиновити ще одну дитину з Малаві - цього разу дівчинку. Трирічну лялечку Мадонна побачила під час відвідання притулку для сиріт, і співачці здалося, що вони з нею дуже схожі. Для того щоб більше не було ніяких претензій, до удочеріння Мадонна збирається підготуватися ще серйозніше, ніж у випадку з Девідом Бандою: зірка планує вивчити мову, якою говорять мешканці Малаві, а також звичаї й культуру цієї країни. «Я хочу не лише виховати своїх нових дітей у європейському дусі, а й прищепити їм любов і повагу до тієї країни, в якій вони з'явилися на світ», - каже Мадонна.

      А тим часом приклад старшої колеги вже надихнув на подвиги і її давню шанувальницю Брітні Спірз. Мати двох дітей вирішила, що для повного щастя у її сім'ї бракує тільки бідної дитинки з Африки, і тепер планує всиновити якусь африканську сироту. Що про це думає чоловік Брітні Кевін Федерлайн, американська преса не повідомляє.