Грильована краса на столі: ексклюзивні рецепти львівської письменниці Лідії Нестеренко-Ланько

Грильована краса на столі: ексклюзивні рецепти львівської письменниці Лідії Нестеренко-Ланько

Книга Лідії Нестеренко-Ланько — письменниці, новеліста, казкарки і поетеси — ще шукає свого видавця, проте рецепти з неї вже полюбилися тим, хто знайшов до них доступ, бо вони справді пропорційно дуже точно виписані й ексклюзивні.

Теги: рецепт

Дієтолог Катерина Толстікова порадила десерти та часник для стрункої фігури

Дієтолог Катерина Толстікова порадила десерти та часник для стрункої фігури

Катерина Толстікова, лікар-дієтолог, фуд-терапевт, фахівець аnti-age харчування (харчування, яке якнайдовше забезпечує молодість), смакує літніми дарами так, ніби кожна ягідка, овоч чи фрукт — це справжній скарб.

Овочі — у рагу і пирогу: чим смачненьким потішити родину?

Овочі — у рагу і пирогу: чим смачненьким потішити родину?

Про овочі можна писати вже трактати (вони і римам сприяють навіть). Багато їх нині, і це не може не тішити. Господині їх додають всюди, де тільки можна. Люба Біріна, кулінарна майстриня з Калуша, розповідає, якими смачними вдаються рагу з овочами.

Риба на подушці: цікаві рецепти тернополянки Ірини Гудими

Риба на подушці: цікаві рецепти тернополянки Ірини Гудими

Дай людині рибину — і наситиш її. Це приказка, і це наразі якраз те, що нам потрібно. І справді, рибопродукти — те, що насичує, дає силу, здоров’я і натхнення. Натхнення готувати — також.

Теги: рецепт

Пахучий урожай: письменниця Зірка Мензатюк поділилась рецептом делікатесу з троянд

Пахучий урожай: письменниця Зірка Мензатюк поділилась рецептом делікатесу з троянд

Троянди створені для насолоди: ні очей від них не відвести, ні думок, якщо вони подаровані від душі. Або якщо вони приготовлені також від душі — це у буквальному сенсі насолода: і від кулінарного творіння, і від власне смаку.

Теги: рецепт

Видавець зі Львова поділилась рецептом родинного зеленого борщу із гички багатьох рослин

Видавець зі Львова поділилась рецептом родинного зеленого борщу із гички багатьох рослин

Фаворитами на столах є нині страви з усіма відтінками зеленого. І дуже добре, що наша земля щедра на зелень: нині, куди не кинь оком, усе зеленіє і багато що з цього — дуже корисне і не менш смачне.

Теги: рецепт