Незабутня смакота: рецепт великого жашківського деруна з м’ясом
Двома дерунами, виявляється, можна нагодувати усю родину, якщо до картопляного фаршу додасте м’ясний і познайомитися з особливостями кухні Черкаського регіону
Двома дерунами, виявляється, можна нагодувати усю родину, якщо до картопляного фаршу додасте м’ясний і познайомитися з особливостями кухні Черкаського регіону
Страви із справжніх лісових грибів найкраще готувати у сільській печі або на відкритому вогні просто неба. Але якщо з автентичними умовами є проблеми, то згодиться і звичайна кухонна плита
Свято свіжих ягід вже не за горами, тому настав час дістати із морозильних запасників усі тогорічні вишні. Весною вони здаються особливо смачними
Знаменитий яворівський пиріг має «репутацію» недорогої випічки, що підійде як до святкового, так і пісного столу
Будь-яка відома національна страва має чимало рецептів, що є фантазійною спробою кухарів урізноманітнити її автентичний смак. Але ніколи не завадить познайомитися з давнім оригіналом
Якщо ви навчилися готувати вареники з усіма традиційними начинками, то саме час спробувати щось новеньке
Прихильники бездріжджового тіста можуть сміливо взяти цей рецепт на замітку, оскільки ідея здорового харчування тут не знижує високі кулінарні якості
Традиційна українська кухня надзвичайно багата рецептами млинців, способи приготування яких вражають своєю різноманітністю
Уже за кілька днів настане одне з найяскравіших і найсмачніших свят у році — Масниця — і триватиме воно цілий тиждень: з 28 лютого по 6 березня.